Wij helpen organisaties groeien met Apple

Naast Apple producten en IT-oplossingen bieden wij ook volledige service aan. Denk aan het inruilen van oude Apple hardware, customised service-overeenkomsten, support aan eindgebruikers of het volledig uitrollen van de hardware op locatie. Je kunt op ons rekenen bij het gehele aankoop- of vervangingstraject.

Work From Anywhere

Dé Apple Authorised Enterprise Reseller

We zijn één van de weinige Apple Authorised Enterprise Resellers in Europa. Wij zijn daardoor onderdeel van een selecte groep zakelijke Apple partners die rechtstreeks toegang hebben tot Apple producten en diensten zoals Apple Business Manager. Met volledige focus op Apple zijn we uniek in de zakelijke markt.

Mac Managed Workplace

Eigen voorraad en magazijn

Met onze eigen productvoorraad kunnen we vanuit ons magazijn in Amsterdam snel leveren. Ook populaire voorgeconfigureerde modellen hebben wij standaard op voorraad, zodat deze de volgende (werk)dag al geleverd worden. Daarnaast bieden we vanuit ons magazijn ook praktische oplossingen aan, zoals het plakken van asset tags of screen protectors op iOS devices.

Work From Anywhere

Van aankoop tot beheer

Wij kunnen het gehele traject begeleiden. Of je nu alleen producten nodig hebt, of (deels) wilt overstappen naar Apple, wij helpen je graag verder met eerlijke adviezen en heldere inzichten over Apple op de werkvloer.

Mac Managed Workplace

Meer dan 12 jaar kennis en ervaring

Al onze medewerkers zijn getraind door Apple en hebben ruime ervaring met het inzetten van Apple in de zakelijke markt. We hebben zeer diverse specialisten in huis, zodat we ieder probleem en iedere uitdaging perfect kunnen oplossen. Van scripters tot Jamf Integrators en alles daar tussenin.