Onze certificeringen

Bij Pro Warehouse doen wij er alles aan om jou doorgaand van deskundige service te voorzien. We zijn daarom ook erg trots op de behaalde certificeringen als organisatie, maar ook op die van onze individuele medewerkers. We zorgen ervoor dat de kennis van onze teams altijd up-to-date is. Om dit te realiseren volgen we regelmatig trainingen en cursussen, zodat de kwaliteit van onze service gewaarborgd blijft en eindgebruikers altijd optimaal worden ondersteund.

Een wereldwijd erkende norm met eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement: een maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid in de markt. Met ISO 9001 is continue verbetering van kwaliteit, om zo goed mogelijk aan de behoeften van klant te voldoen, altijd gewaarborgd.

In deze norm staat beschreven hoe een organisatie procesmatig milieurisico’s kan beheersen en indien mogelijk voorkomen. Verduurzaming en verantwoordelijkheid zijn hierbij de hoofdthema’s en met een ISO 14001-certificaat laten organisaties zien dat ze maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Deze norm specificeert eisen voor het vaststellen, implementeren en verbeteren van een gedocumenteerd Information Security Management System (ISMS). Hiermee toont een organisatie aan dat privacy en het zorgvuldig omgaan met (klant)gegevens als uiterst belangrijk wordt beschouwd en dat de beveiliging van informatie zorgvuldig is vastgelegd en geïmplementeerd.

Trots dragen wij deze erkende status. Met de titel van Authorised Enterprise Reseller bewijzen wij een volwaardig Apple-partner te zijn in het ondersteunen van organisaties met oplossingen, diensten en hardware van Apple. Wij zijn in staat om het volledige IT-traject te begeleiden, van aankoop tot beheer.

De ACSP-certificering verifieert dat een specialist kennis over basisfunctionaliteit van macOS beheerst én verzekerd jou als klant van kundigheid rondom configuratie van belangrijke services, oplossend vermogen bij problemen en vaardigheid in ondersteuning aan Mac-gebruikers.

Met Jamf Pro beheren organisaties eenvoudig en effectief Macs, iPads, iPhones, Apple TV’s en zelf gekozen devices (CYOD). Een klein bedrijf, een school of grote organisatie, Jamf kan in alle behoeften voorzien. Onze engineers zijn volledig door Jamf gecertificeerd en daarom volwaardig Jamf Certified Tech of Jamf Certified Admin.

Voor optimaal verloop van de integratie en het beheer met Jamf Pro verzorgen wij training voor IT-beheerders van organisaties. Zij leren alles over beheer via Jamf Pro en alle mogelijkheden. Onze Jamf Pro Integrators zijn ervaren consultants en volledig door Jamf gecertificeerd. Succesvol én effectief beheer van devices.

Als gecertificeerd specialist weten wij de voordelen van Dropbox, kennen allerlei handige toepassingen én waarom bedrijven juist kiezen voor Dropbox Business. Dropbox vereist dat partners de certificering jaarlijks vernieuwen en voltooien en zo up-to-date blijven.

Met deze titel garanderen wij dat eindgebruikers veilig en betrouwbaar met Dropbox kunnen werken. Dit certificaat laat zien dat de technische partner weet hoe hij of zij Dropbox Business zo efficiënt mogelijk kan implementeren, beheren en ondersteunen in organisaties.

Met de lancering van het CSP-programma introduceert Microsoft een nieuw aanbod voor IT Cloud Solution Providers, om te profiteren van nieuwe ontwikkelingen rondom cloud en hosting. Ook kunnen wij Microsoft diensten bundelen of integreren binnen ons eigen serviceaanbod, voor een passend pakket.

Met de Sophos Sales Certificering en Sophos Engineer Certificering voorzien wij onze klanten van de meest effectieve bescherming en beste service. Wij leveren de juiste ondersteuning om jou te laten slagen. Het Sophos Partner Program stelt duidelijke eisen aan de certificeringen, waardoor kundigheid gegarandeerd is.