Gecertificeerde dienstverlening

Wij zorgen er altijd voor dat de kennis van ons team up-to-date is met de laatste certificeringen. Om dit te realiseren volgen we regelmatig cursussen en opleidingen, zodat we eindgebruikers het beste kunnen ondersteunen.

Apple Authorised Enterprise Reseller

Apple Authorised Enterprise Reseller

We zijn trots op onze Apple Authorised Enterprise Reseller-status. Hiermee hebben we bewezen een volwaardige Apple-partner te zijn, om organisaties te helpen met oplossingen, diensten en hardware van Apple. Wij kunnen het volledige IT-traject begeleiden. Van aankoop tot beheer.

Jamf Pro

Met Jamf Pro kunnen organisaties alle Macs, iPads, iPhones, Apple TV’s en zelf uitgekozen apparaten (CYOD) eenvoudig en effectief beheren. Of je nu een klein bedrijf, een school of een grote organisatie hebt, Jamf voorziet in alle behoeften. Al onze engineers zijn gecertificeerd door Jamf. Ze mogen zich Jamf Certified Tech en Jamf Certified Admin noemen.

Jamf Pro
Jamf Integrators

Jamf Integrators

Om de integratie en het beheer met Jamf Pro optimaal te laten verlopen, verzorgen wij trainingen voor IT-beheerders van organisaties. Via een Jumpstart leren zij alles over de mogelijkheden van en het beheren via Jamf Pro. Onze Jamf Pro Integrators zijn ervaren consultants en volledig gecertificeerd door Jamf. Zo ben je zeker van een succesvolle en effectieve manier van devices beheren.

Okta Solution Provider

Beheer van gebruikers en veilig toegang tot apps overzichtelijk gemaakt. Okta Identity Management is het antwoord voor organisaties die een veelvoud aan cloudapplicaties gebruiken.

Okta Solution Provider
Okta Certified Professional

Okta Certified Professional

Onze Okta Certified Professional bezit kennis over veilige gebruikersmanagement en toegangsbeheer. Wij zijn gecertificeerd om de dagelijkse taken en processen van eindgebruikers te begeleiden.

Microsoft

Wij implementeren software van Microsoft zoals Microsoft 365, Azure en SharePoint op Apple devices. Ook zorgen wij ervoor dat Apple devices binnen een Windows-omgeving gebruikt kunnen worden zoals we dat gewend zijn van Apple devices.

Microsoft
Cloud Solution Provider (CSP)

Cloud Solution Provider (CSP)

Met de lancering van het CSP-programma introduceert Microsoft een nieuw aanbod voor IT Cloud Solution Providers, om te profiteren van huidige en nieuwe cloud- en hostingontwikkelingen. Daarnaast kunnen wij Microsoft-diensten bundelen of integreren binnen ons eigen serviceaanbod.