Apple voor Enterprise - Pro Warehouse

Apple voor Enterprise

Wat maakt Apple zo'n geweldige en veilige keuze voor bedrijven?

Apple als standaard in de organisatie

Voor onze klanten, zoals TMG, ESA, Booking en wereldwijde bedrijven als IBM, is Apple nu de standaard in de organisatie. Dankzij krachtige, intuïtieve software, sterke beveiliging en naadloze integratie, kunnen bedrijven iPads, Macs, iPhones en apps uitrollen aan medewerkers om de manier waarop ze werken te veranderen.

Pro Warehouse - Apple als standaard in de organisatie

"De beste businesstools zijn de tools die iedereen al graag gebruikt"

Apple producten worden niet alleen ontworpen voor onze manier van leven, maar ook voor onze manier van werken. Tegenwoordig worden ze door werknemers gebruikt om innovatief samen te werken en vormen ze een platform voor het bouwen van apps die voor hele sectoren het roer omgooien. Daarnaast brengen ze bedrijven in contact met deskundige partners en ondersteuning, waardoor de mogelijkheden worden vergroot. Bovendien werken ze allemaal samen, overal waar dat werk moet worden verzet. Wij geloven dat mensen graag werken met de technologie waar ze vertrouwd mee zijn. En dat als ze die kans krijgen, ze de toekomst van hun bedrijf naar hun hand kunnen zetten.

Mobile first.

Klanten verwachten een mobiele interactie, dus medewerkers moeten er klaar voor zijn om mee te gaan. Werknemers verwachten ook dat ze deze tools kunnen gebruiken voor hun werk.

Platform of choice.

Voor zowel medewerkers als ontwikkelaars heeft Apple de beste applicaties die beschikbaar zijn voor bedrijven, en dit is waar ze mee willen werken.

Top talent.

Als een zeer gewenst merk is Apple geweldig voor je bedrijfsimage, maar het is ook goed om top talent aan te trekken als ze weten dat ze Apple-tools gaan gebruiken.

Een Enterprise oplossing

De zakelijke wereld van vandaag is nooit zo mobiel geweest. Daarom creëert Apple producten die werknemers alles geven wat ze nodig hebben om productief te zijn, waar ze ook zijn. Apple is ook een veilig platform dat je medewerkers helpt efficiënter te zijn, verbonden te blijven en ideeën te delen.

Intuïtieve interface.

Alle Apple producten zijn makkelijk te gebruiken voor iedereen. Met de intuïtieve interface kunnen medewerkers vertrouwde gebaren gebruiken zoals het swipen, scrollen en tikken om te navigeren en te werken. Met behulp van ondersteunende functies zijn Apple producten toegankelijk voor alle medewerkers.

Krachtige hardware.

De iPad, Mac en iPhone zijn uitgerust met krachtige hardwarefuncties voor bedrijven, waaronder ingebouwde camera's van hoge kwaliteit voor het samenwerken met collega's via FaceTime, schitterende displays om je werk in geweldig detail te zien en locatie technologieën zoals iBeacon.

Veilig.

iOS en macOS zijn gebouwd op een UNIX-basis, waardoor ze stabiel en robuust zijn. Gegevens worden gecodeerd met beveiligings- en encryptiesleutels op bestandsniveau, regelmatige software-updates beschermen tegen beveiligingsbedreigingen en safeguards garanderen dat apps alleen toegang hebben tot gegevens op geautoriseerde manieren.
Pro Warehouse - Een Enterprise oplossing

Makkelijk te beheren en uit te rollen

Met een MDM oplossing hebben IT-afdelingen de beste tools in handen voor het regelen van alle software en applicaties op Mac, iPad, iPhone of Apple TV. Een MDM-oplossing bespaart de IT-afdeling veel tijd en kosten.

Eenvoudige implementatie.

Elke iPhone, iPad en Mac kan automatisch worden geconfigureerd, en alle apps en instellingen kunnen direct naar apparaten worden gepusht, waardoor de IT-afdeling tijd kan besparen. Of je nu 5 of 5000 apparaten uitrolt en beheerd, vraag ons naar de mogelijkheden van MDM en Apple DEP.

Naadloos ecosysteem.

Alle Apple-apparaten werken naadloos samen om je efficiënter te maken, met continuïteitsfuncties waarmee je een werkproject op je iPad of iPhone kunt starten en vervolgens op je Mac kunt afmaken. Gebruik AirPlay om presentaties te streamen met behulp van Apple TV en AirDrop om bestanden draadloos te verzenden.

Enterprise apps.

macOS en iOS beschikken standaard over alle essentiële zakelijke apps. De App Store beschikt ook over duizenden apps om je bedrijf te verbinden en efficiënt te blijven. Zie je niet wat je nodig hebt? We kunnen aangepaste apps ontwikkelen die zijn afgestemd op specifieke zakelijke behoeften.

Meer weten over Apple voor Enterprise

Neem contact met ons op
of bel

020 - 423 16 53

Oplossingen & Diensten

Samen met onze partners zetten we onze kennis en ervaring op het gebied van inrichting, het beheer en de optimalisatie van IT bij bedrijven graag in om je te adviseren en te begeleiden bij de keuzes voor de lange en de korte termijn.

Wifi as a Service

Wij bieden oplossingen om het Wireless netwerk te beheren en te monitoren. Hierbij kijken we naar de netwerkbelasting en zorgen wij voor optimale gebruikservaring met een goede wireless netwerk.
Pro Warehouse-Wifi as a Service
Bekijk

Apple training via Knowle

Sinds 2012 verzorgt Knowle iOS en Apple macOS–trainingen. Knowle biedt trainingen aan op het gebied van Mobile Solutions. Hun expertise ligt op de operating systems iOS / OS X (Apple) en Apps.
Pro Warehouse-Apple training via Knowle
Bekijk

Apple training via CMM

College of MultiMedia (CMM) Amsterdam geeft al sinds 1997 professionele opleidingen en cursussen in de diverse disciplines van multimediaproductie en IT.
Pro Warehouse-Apple training via CMM
Bekijk

Aerohive

Een veilige en betrouwbare draadloze netwerkverbinding. Aerohive biedt één van de meest complete ​​​​​​​oplossingen voor organisaties. Van security tot het managen van vestigingen.
Pro Warehouse-Aerohive
Bekijk

Dé Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland

Pro Warehouse is al meer dan 10 jaar de zakelijke Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland.
Met 100% focus op Apple in de zakelijke markt zet Pro Warehouse haar kennis en ervaring op het gebied van inrichting, het beheer en de optimalisatie van IT bij bedrijven graag in om te adviseren en te begeleiden bij de keuzes voor de lange en de korte termijn.

Meer over Pro Warehouse
Powered By HVMP Internet Marketing