Apple voor Enterprise - Pro Warehouse

Apple voor Enterprise

Wat maakt Apple zo'n geweldige en veilige keuze voor bedrijven?

Laat je werknemers beter presteren en verhoog de productiviteit en tevredenheid met iPhone, iPad en Mac.

Wanneer je mensen de kans geeft om op hun eigen manier te werken, met de tools waar ze vertrouwd mee zijn, worden ze gemotiveerd om hun beste werk af te leveren. Werknemers geven de voorkeur aan iPhone, iPad en Mac omdat ze daarmee productiever en creatiever kunnen zijn en makkelijker kunnen samenwerken. Het is nu eenvoudiger dan ooit om Apple technologie op je kantoor te introduceren op een manier die IT‑teams alle middelen in handen geeft om Apple producten aan te schaffen, te implementeren en te ondersteunen.

Pro Warehouse - Laat je werknemers beter presteren en verhoog de productiviteit en tevredenheid met iPhone, iPad en Mac.

Afgestemd op werknemers

Het moderne bedrijfsleven stapt over op een nieuw model om medewerkers toegang tot Apple te geven. Van de installatie en configuratie van iOS en macOS tot devicebeheer en support: deze kernprincipes vereenvoudigen het proces.

Afgestemd op werknemers

Laat je medewerkers zelf kiezen met welke devices ze het meest voor elkaar krijgen, en bied ze heldere keuzes over het aanbod aan ondersteunde producten.

Flexibele financiële modellen

Door de mogelijkheden voor doorlopend leasen en terugkoop kunnen bedrijven flexibel reageren, en verschuiven aankopen van een investerings­model naar operationele kosten.

Uitrol en beheer anno nu

De IT‑afdeling kan iPhone, iPad en Mac draadloos implementeren. En werknemers mogen hun nieuwe devices zelf uitpakken.

"We hebben werknemers zelf laten kiezen wat ze wilden gebruiken en ze kozen massaal voor Apple producten. Hiermee kunnen ze productiever aan de slag en op hun eigen manier werken."

Robert Alexander
CIO, Capital One

Gepersonaliseerde configuratie en app‑omgeving

Na de eerste bedrijfs­­configuratie kunnen werknemers hun devices aan hun eigen smaak aanpassen en de combinatie van apps kiezen die voor hen het beste werkt.

Gedeelde verantwoordelijkheid voor onderhoud

Veel mensen weten al hoe ze Apple devices kunnen gebruiken en ondersteunen, dus de verantwoordelijkheid voor het dagelijks onderhoud wordt gedeeld tussen IT en de eindgebruiker.

Het uitrollen op kantoor is nu nog eenvoudiger

Met handleidingen, hulp­middelen en services van Apple druk je de kosten, bespaar je tijd en neem je drempels weg bij het uitrollen en onderhouden van Apple producten binnen de onderneming.
Pro Warehouse -

Meer weten over Apple voor Enterprise

Neem contact met ons op
of bel

020 - 423 16 53

Oplossingen & Diensten

Samen met onze partners zetten we onze kennis en ervaring op het gebied van inrichting, het beheer en de optimalisatie van IT bij bedrijven graag in om je te adviseren en te begeleiden bij de keuzes voor de lange en de korte termijn.

TopBrewer koffiemachine

De TopBrewer is aan te sturen met een app. Stel je eigen koffie of andere drank samen via de app en sla deze vervolgens op onder je favorieten. Zo heb je altijd de koffie die bij je past.
Pro Warehouse-TopBrewer koffiemachine
Bekijk

Lifecycle Management

Een breed assortiment aan diensten om gedurende de gehele lifecycle Apple apparatuur te ondersteunen. Denk aan de levering, uitrol, beheer, reparatie en inruil.
Pro Warehouse-Lifecycle Management
Bekijk

Aerohive

Een veilige en betrouwbare draadloze netwerkverbinding. Aerohive biedt één van de meest complete ​​​​​​​oplossingen voor organisaties. Van security tot het managen van vestigingen.
Pro Warehouse-Aerohive
Bekijk

Dé Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland

Pro Warehouse is al meer dan 10 jaar de zakelijke Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland.
Met 100% focus op Apple in de zakelijke markt zet Pro Warehouse haar kennis en ervaring op het gebied van inrichting, het beheer en de optimalisatie van IT bij bedrijven graag in om te adviseren en te begeleiden bij de keuzes voor de lange en de korte termijn.

Meer over Pro Warehouse
Powered By HVMP Internet Marketing