Alle services voor wie met Apple werkt.

Bespaar kostbare tijd op inkoop, extra IT-kennis die jouw IT-er moet bijleren en vergroot de aantrekkelijkheid als werkgever met de services van Pro Warehouse.

Alle services voor wie met Apple werkt.

Alle services voor wie met Apple werkt.

Apple werkplek voor een vast bedrag per maand.

Met Managed Workplace krijg je de ideale Apple werkplek voor een vast bedrag per maand. Met de nieuwste hardware, software, accessoires, device management en support aan eindgebruikers zorgen we voor business continuïteit, veiligheid en besparing op IT kosten.

Apple gecertificeerde supportafdeling.

Verzeker jezelf van adequate ondersteuning op de momenten dat jij dat nodig hebt. Zo gaat er geen kostbare tijd verloren en kun je gewoon doorwerken. Onze dienstverlening wordt uitsluitend uitgevoerd door Apple gecertificeerde engineers.

Dedicated webshop voor jouw organisatie.

Collega’s bestellen eenvoudig hardware via een op maat gemaakte webshop, geheel met passende branding. Zo stellen zij zelf, volledig naar wens, hun werkplek samen uit vooraf vastgestelde producten. We houden jouw gekozen modellen en accessoires op voorraad in ons magazijn. Hiermee bespaar je op inkoopkosten, vergroot je de medewerkerstevredenheid en de aantrekkelijkheid van de werkgever voor nieuw talent.


Ruim 12.000 klanten gingen je voor en kochten hun Apple producten bij Pro Warehouse, die verstuurd worden naar alle (thuis)adressen binnen de Europese Unie. Hardware, software en services. Voor wie met Apple werkt.

“Je hoeft dus niet zelf alles uit te zoeken en vervolgens duidelijk te maken wat je wilt. Dat heeft Pro Warehouse al gedaan. Je hoeft alleen maar het lijstje af te gaan en aan te geven: dit wil ik wel en dit wil ik niet.” 

Rick, IT-beheerder bij Quanza