Alle hardware voor wie met Apple werkt.

Business continuïteit door te werken met de hardware oplossingen van Pro Warehouse. Schaal snel en flexibel op of af, zonder voorraadkosten.

Alle hardware voor wie met Apple werkt.

Alle hardware voor wie met Apple werkt.

Levering on demand.

Business continuïteit en flexibiliteit zijn belangrijk voor elke onderneming. We leveren de meeste producten binnen en dag uit voorraad, waardoor collega’s snel aan het werk kunnen en de productiviteit op peil blijft.


Private Stock.

Voor bedrijven leggen we speciale voorraden aan. Het maakt niet uit welke configuraties en standaarden je hanteert, of met welke accessoires je de werkplek hebt ingericht. Wij houden de benodigde hardware op voorraad en zorgen dat de flexibiliteit en continuïteit van jouw Apple werkplekken gewaarborgd blijft.


Brede keuze.

Je vindt het uitgebreide assortiment in de webshop. Hier geef je gemakkelijk aan wat je wilt en niet wil hebben. Door collega's zelf Apple hardware en accessoires te laten kiezen, kun je nieuw talent aantrekken en de tevredenheid van medewerkers verhogen.


Direct aan de slag.

Dankzij zero-touch deployment hoeft je nieuwe collega het device alleen maar uit te pakken en aan te zetten om aan de slag te kunnen. Zodra de verbinding met het internet tot stand is gebracht, begint de installatie vanzelf. Met Mobile Device Management ben je altijd zeker van een succesvolle en effectieve manier van beheer en beveiliging.

Ruim 2.300 devices worden op dit moment geleast via Apple Financial Services (AFS). Deze gebruikers zijn ervan verzekerd dat hun hardware altijd up-to-date is en ze hebben op deze manier grip op de Total Cost of Ownership (TCO) van hun devices. Hardware, software en services. Voor wie met Apple werkt.

“Het grootste voordeel is dat het device vooraf al is geconfigureerd. Pro Warehouse doet er alles aan het op te lossen waardoor ik alle vertrouwen heb dat het goed komt. Je hoeft maar te bellen en je wordt geholpen.”

Andrea, directeur van Koomen Installatie

Krijg ook grip op de TCO van jouw devices en profiteer van de hoge restwaarde van Apple Devices.

Met AFS gebruik je altijd de beste, nieuwste en veiligste Apple devices, maar het kan ook helpen bij het beheer van de levensloop van je devices en operationele flexibiliteit.