Een veilige en beschermde werkplek

Een veilige werkplek is noodzakelijk. Bedrijfsgegevens op mobiele apparaten moeten goed beveiligd worden en mogen niet zomaar op straat komen te liggen. Daarnaast is het belangrijk dat de beveiliging het gebruiksgemak niet in de weg staat.

Software kan alleen optimaal worden beveiligd als de basis daarvoor is ingebouwd in de hardware. In alle Apple devices is deze beveiliging aanwezig, of ze nu werken met iOS, iPadOS, macOS, tvOS of watchOS. De beveiliging van Apple devices wordt mogelijk gemaakt door een combinatie van design, hardware, software en services die alleen Apple aanbiedt.

De standaard voor Apple Device Enrollment

De standaard voor Apple Device Enrollment

Jamf Pro is ontworpen om apparaatbeheer voor jouw organisatie eenvoudig en overzichtelijk te maken. Nu steeds meer organisaties medewerkers laten kiezen welke technologie ze willen gebruiken, neemt de vraag naar Apple toe. Hoe je organisatie ook in elkaar steekt, wij hebben de perfecte Apple beheeroplossing voor jou.

Wachtwoordbeleid

Een eenvoudige stap om het security-niveau te verhogen is het vereisen van een pincode voor een iPhone en iPad en een wachtwoord voor een Mac. Met behulp van Jamf Pro kun je eenvoudig een wachtwoordbeleid forceren voor Apple devices. Van een eenvoudige pincode tot een complex wachtwoord dat regelmatig moet worden gewijzigd.

Compliance en security monitoring

Met behulp van Jamf Pro weet je in één oogopslag of je devices nog voldoen aan het security beleid. Bij een eventueel beveiligingsrisico op een device wordt je proactief geïnformeerd door Jamf Pro.

Versleuteling met FileVault 2

Zelfs als je Mac gestolen is, zijn je gegevens met FileVault 2 veilig. Ook externe schijven en USB sticks kunnen worden versleuteld. De unieke 'recovery-keys' van iedere Mac worden veilig opgeslagen in een centrale database.

Remote lock & wipe

Wanneer een Apple apparaat gestolen of verloren is, helpt Jamf Pro je om een apparaat op afstand te vergrendelen of zelfs te wissen. Met een commando wordt het apparaat voorzien van een extra ontgrendelcode of volledig gewist. Bij verlies of diefstal is je data dus niet toegankelijk voor derden.

Adaptieve multifactor-authenticatie

Organisaties kunnen de apps die ze in de organisatie gebruiken, verder beveiligen met een krachtig beleidsbeheer, een uitgebreide set verificatiefactoren en adaptieve, op risico's gebaseerde authenticatie. Authenticatie met verschillende applicaties wordt gerealiseerd op basis van het SAML 2.0-protocol.

Adaptieve multifactor-authenticatie
Sophos maakt cybersecurity makkelijk

Sophos maakt cybersecurity makkelijk

Moderne IT-omgevingen worden steeds complexer, maar dat hoeft niet zo te zijn voor de IT-beveiliging. De software van Sophos is ontworpen om complexiteit te elimineren. Sophos Central is dé cloud managed oplossing van Sophos, waarmee je vanuit een centrale managed omgeving kunt beheren en configureren. Werk overal vanuit de cloud.