MDM: voor effectief beheer van iedere werkplek

Wij bieden verschillende oplossingen voor het eenvoudig en effectief managen van meerdere Apple devices. Zero-touch implementatie, het pushen van updates of een apparaat vergrendelen wanneer deze is verloren. Het is allemaal mogelijk met Mobile Device Management.

Jamf Pro

Jamf Pro

Met Jamf Pro kunnen organisaties alle Macs, iPads, iPhones en Apple TV's eenvoudig en effectief beheren. Het biedt uitgebreide veiligheidsopties, app management en disk encryptie. Jamf Pro kan in combinatie met Apple Business Manager meerdere nieuwe apparaten uitrollen, zonder ze fysiek bij de hand te hebben. Pak het apparaat uit en zet het aan. De installatie begint vanzelf. Dat noemen we Zero-Touch Deployment. Is er een MacBook gestolen? Via Jamf Pro kun je gemakkelijk op afstand wachtwoorden resetten of apparaten vergrendelen. De data op het apparaat blijft veilig.

Jamf Pro Integrators

Om de integratie en het beheer met Jamf Pro optimaal te laten verlopen, verzorgen wij trainingen voor IT-beheerders van organisaties. Via een Jumpstart leren zij alles over de mogelijkheden van en het beheren via Jamf Pro. Onze Jamf Pro Integrators zijn ervaren consultants en volledig gecertificeerd door Jamf. Zo ben je zeker van een succesvolle en effectieve manier van devices beheren.

Jamf Pro Integrators