Overal werken met Cloud Apps

Cloudapplicaties zijn beschikbaar zodra je online bent. Het wordt ook wel Software as a Service genoemd. Er hoeft geen hardware voor een server te worden aangeschaft en je beschikt altijd over de meest recente versie. Daardoor zijn de kosten lager en beheersbaar.

Alles netjes geordend terwijl je werkt

Alles netjes geordend terwijl je werkt

Dropbox verzamelt je bestanden op één centrale plek. Ze zijn gemakkelijk te vinden en worden veilig gesynchroniseerd op al je devices, zodat je er overal en altijd bij kunt.

Werk samen aan elk type bestand

Dropbox is gemaakt voor creatieve samenwerking. Deel een groot bestand van PowerPoint, Photoshop of Sketch met wie je maar wilt. Iedereen heeft de juiste versie en iedereen is helemaal op de hoogte.

Slimme synchronisatie

Je hebt rechtstreeks vanaf je desktop toegang tot alle bestanden in je Dropbox en alle mappen die met je zijn gedeeld. Ze nemen vrijwel geen ruimte in beslag (tot je ze nodig hebt).

Veilig en makkelijk in beheer

Gebruik je bestaande directoryservice om bestanden en mappen te voorzien van aangepaste machtigingen. De gegevens worden tijdens verzending en in opslag beschermd.

Retrospect zakelijke back-up

Dé cloudapplicatie die wij aanraden voor zakelijke back-up in combinatie met een NAS. Met ondersteuning voor Mac, Windows en Linux biedt Retrospect zakelijke back-up met systeemherstel, lokale back-up, langetermijnretentie, samen met gecentraliseerd systeembeheer en end-to-end beveiliging. Retrospect biedt ingebouwde migratie voor bestanden, mappen of hele besturingssystemen. Elk bestand is een exacte kloon, tot aan de laatste byte.

Retrospect zakelijke back-up
Microsoft 365 voor jouw organisatie

Microsoft 365 voor jouw organisatie

Microsoft 365 is een cloudapplicatie die het vertrouwde Office-pakket combineert met de moderne software van Microsoft om samen te werken en te communiceren. Hiermee helpen we organisaties hun behoeften aan productiviteit, mobiliteit en beveiliging te vervullen. Werk overal met cloudapplicaties. Met een reeks geavanceerde applicaties biedt het de volledige Office-ervaring met een volledige integratie voor jouw Apple devices, zodat jouw collega's vrijwel overal productief kunnen zijn. Microsoft 365 levert de kracht van cloudapplicaties aan bedrijven van elke omvang, waardoor tijd en geld wordt bespaard.

Adobe Creative Cloud

Adobe Creative Cloud biedt 's werelds beste creatieve apps en services, zodat je alles kunt maken wat je maar kunt bedenken, op elke plek waar je inspiratie krijgt. Adobe Creative Cloud biedt een volledig pakket aan professionele grafische- en creatieve programma's van Adobe dat wordt aangeboden als Software as a Service.

Adobe Creative Cloud