Professioneel en eerlijk advies over het Apple platform

Wij bieden IT-oplossingen voor zowel de technische inrichting als het functionele gebruik van Apple op een werkplek. Deze oplossingen omvatten consultancy op het gebied van Apple, support aan eindgebruikers, beheer van Apple devices, het instellen van cloudapplicaties en de security van IT-omgevingen.

Work From Anywhere

Apple Support

We bieden support op locatie en op afstand. Hiervoor hebben wij een eigen servicedesk. Wanneer je contact opneemt, dan heb je direct contact met een servicedesk engineer. Zij zijn gespecialiseerd in het bieden van professionele Apple Support.

Mac Managed Workplace

Effectief beheer van iedere werkplek

Wij bieden verschillende oplossingen voor het eenvoudig en effectief managen van meerdere Apple devices. Zero-touch implementatie, het pushen van updates of een apparaat vergrendelen wanneer deze is verloren. Het is allemaal mogelijk met Mobile Device Management.

Work From Anywhere

Overal werken met Cloud Apps

Cloudapplicaties zijn beschikbaar zodra je online bent. Het wordt ook wel Software as a Service genoemd. Er hoeft geen hardware voor een server te worden aangeschaft en je beschikt altijd over de meest recente versie. Daardoor zijn de kosten lager en beheersbaar.

Mac Managed Workplace

Een veilige en beschermde werkplek

Een veilige en beschermde werkplek is noodzakelijk. Bedrijfsgegevens op mobiele apparaten moeten goed beveiligd worden en mogen niet zomaar op straat komen te liggen. Daarnaast is het belangrijk dat de beveiliging het gebruiksgemak niet in de weg staat.