Ideaal voor organisaties

Mac kan eenvoudig worden geïntegreerd in bestaande Windows-omgevingen en werkt naadloos samen met belangrijke infrastructuurservices zoals Active Directory en Microsoft Exchange. Dankzij de geïntegreerde hardware en software zijn Mac-computers betrouwbaar en is veiligheid ingebouwd. Ze zorgen voor hogere productiviteit, een gemakkelijkere samenwerking en hebben een hoge restwaarde.

Meer redenen om voor Mac te kiezen

Mac-modellen met de revolutionaire Apple M1-chip kunnen met hun baanbrekende prestaties veel waarde toevoegen voor zakelijke gebruikers. Mac heeft bovendien veel andere voordelen.

Meer redenen om voor Mac te kiezen
Synchroniseren, delen en samenwerken

Synchroniseren, delen en samenwerken

Met iCloud kun je bestanden openen en gegevens delen via al je Apple devices. Maak je via je iPhone een nieuw contact aan, dan is deze ook direct te zien op jouw Mac. iCloud synchroniseert alle gegevens op al je devices, waardoor je ze altijd bij de hand hebt. Je kunt meerdere accounts configureren, zodat je op één plek toegang hebt tot zowel privé- als zakelijke gegevens.

Buitengewoon beschermd

Bij het ontwerp van producten staat bij Apple de bescherming van klanten en hun privacy voorop. Zo ligt de gegevensbeveiliging in de zakenwereld continu onder vuur. Daarom wordt jouw Mac continu voorzien van de laatste veiligheidsupdates. Deze updates bieden bescherming tegen nieuwe bedreigingen, zijn gratis en kunnen automatisch worden geïnstalleerd.

Buitengewoon beschermd
Lagere totale kosten

Lagere totale kosten

In 2021 gaf Apple Forrester Consulting de opdracht om een onderzoek onder uit te voeren om The Total Economic Impact van Mac In Enterprise te bepalen. Hieruit is gebleken dat Apple zorgt voor lagere totale kosten, een verminderd risico op datalekken en een verhoogde productiviteit bij medewerkers. Lees het volledige onderzoek voor meer informatie.

Jouw medewerkers keuze geven?

Wil je jouw medewerkers laten kiezen met welk device ze willen werken of heb je een IT-uitdaging binnen jouw organisatie? Welk Apple-gerelateerd vraagstuk je ook hebt, de engineers van Pro Warehouse kunnen je altijd helpen.

Jouw medewerkers keuze geven?