Apple Financial Services. Flexibele financiering voor al jouw devices.

Apple Financial Services biedt flexibele voorwaarden die het makkelijk maken om devices en diensten te leasen, wat jouw implementatie-eisen ook zijn. Daarbij wordt de restwaarde van de apparatuur op voorhand meegerekend.

Waarom leasen via Apple Financial Services?

Waarom leasen via Apple Financial Services?

Door te leasen kun je gebruik maken van de beste, nieuwste en veiligste Apple devices, maar het kan ook helpen bij lifecycle management (het beheer van de levensloop van je devices) en operationele flexibiliteit. Alle kosten met betrekking tot implementatie, beheer, accessoires en professional services kunnen worden meegenomen in de lease en je kunt zowel hardware als diensten leasen.

Lifecycle Management

Apple producten worden bijna elk jaar vernieuwd. Leasen zorgt voor duidelijke vernieuwingscycli en voorspelbare begrotingen, waardoor je jouw investeringen in technologie effectief kan beheren. Aan het einde van de overeenkomst kun je de devices overnemen, vernieuwen of retourneren.

Lifecycle Management
Operationele flexibiliteit

Operationele flexibiliteit

Apple Financial Services maakt gebruik van operationele lease, waarbij de klant het device gebruikt zonder eigenaar te zijn en betaalt in termijnen. Hierdoor is het mogelijk om de hoge restwaarde van het leasebedrag af te halen. Hierdoor hebben zakelijke klanten meer mogelijkheden voor hetzelfde investeringsbedrag.

Een aanbod op maat

Wil je meer weten over hoe Apple Financial Services kan helpen bij jouw bedrijfsvoering of wil je een aanbod op maat? Neem vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden en wensen.

Een aanbod op maat