VU Medisch Centrum

Het VU medisch centrum is een academisch ziekenhuis en medische faculteit in Amsterdam, verbonden aan de Vrije Universiteit Amsterdam.
Highlights

Wij ontzorgen het VU Medisch Centrum met het beheren en registreren van AppleCare voor alle Apple devices. Wij handelen tevens de Apple reparaties op een spoedige en vakkundige manier af.

AppleCare registratie | VU Medisch Centrum - Pro Warehouse

AppleCare registratie

Voor het VU Medisch Centrum registreren en beheren wij de AppleCare registraties van alle Apple devices die zij aanschaffen. Bij alle Apple devices voegen wij een AppleCare toe aan de bestelling en registreren wij deze bij Apple. Doordat het VU Medisch Centrum de verantwoordelijk bij Pro Warehouse neerlegt hebben zij hier zelf geen omkijken naar. Alle devices worden automatisch geregistreerd en kunnen daarom direct worden uitgerold binnen de organisatie.
Afhandelen reparaties | VU Medisch Centrum - Pro Warehouse

Afhandelen reparaties

Door de aanschaf van AppleCare heeft elk device 3 jaar garantie vanuit Apple. Een machine die binnen 3 jaar een defect heeft halen wij dezelfde dag nog op met onze Intern Transport service en brengen wij direct naar onze Inhouse Premiem Service Provider. Door deze Inhouse samenwerking kunnen reparaties direct worden opgepakt en wordt er geen tijd verloren aan transport. Als het defecte device gerepareerd is brengen wij deze dezelfde dag nog terug naar de klant met onze Intern transport Service. Hierdoor is de afwezigheid van het device tot een minimum beperkt en gaat er geen kostbare tijd verloren.

Cases gevormd door kennis en ervaring

We werken met de volle 100 procent aan projecten en zijn trots op de resultaten.
Net als onze klanten. Vaak mondt een project daarom uit in een jarenlange samenwerking.

Dé Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland

Pro Warehouse is al meer dan 10 jaar de zakelijke Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland.
Met 100% focus op Apple in de zakelijke markt zet Pro Warehouse haar kennis en ervaring op het gebied van inrichting, het beheer en de optimalisatie van IT bij bedrijven graag in om te adviseren en te begeleiden bij de keuzes voor de lange en de korte termijn.

Meer over Pro Warehouse
Powered By HVMP Internet Marketing