Legal People

Legal People uit Amsterdam is al meer dan 25 jaar headhunter voor ervaren juristen. Zij bemiddelen juristen voor alle vormen van juridische dienstverlening.
Highlights

We hebben jarenlange samenwerking met Legal People en beheren de netwerken, systemen en de automatisering van verschillende processen. Hierdoor kan Legal People al jarenlang rekenen op een betrouwbaar en werkend systeem, waardoor er tijd over blijft voor de belangrijke zaken.

Beheer van hard- en software | Legal People - Pro Warehouse

Beheer van hard- en software

Om het de medewerkers van Legal People gemakkelijker te maken, wordt de gehele ICT-infrastructuur door ons beheerd. Door het beheer over te laten aan gecertificeerde technici, is het bedrijf altijd verzekerd van een efficiënte en vlekkeloze ICT-infrastructuur. Dit is een zorg minder en hierdoor houdt het personeel van Legal People meer tijd over voor andere belangrijke zaken.
Review | Legal People - Pro Warehouse

Review

"Onze automatisering is al sinds jaar en dag naar volle tevredenheid in capabele handen. Ze zorgen ervoor dat alle systemen soepel lopen, houden ons op de hoogte van actuele ontwikkelingen en staan altijd voor ons klaar in geval van nood."

Cases gevormd door kennis en ervaring

We werken met de volle 100 procent aan projecten en zijn trots op de resultaten.
Net als onze klanten. Vaak mondt een project daarom uit in een jarenlange samenwerking.

Dé Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland

Pro Warehouse is al meer dan 10 jaar de zakelijke Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland.
Met 100% focus op Apple in de zakelijke markt zet Pro Warehouse haar kennis en ervaring op het gebied van inrichting, het beheer en de optimalisatie van IT bij bedrijven graag in om te adviseren en te begeleiden bij de keuzes voor de lange en de korte termijn.

Meer over Pro Warehouse
Powered By HVMP Internet Marketing