Wi-Fi van Aerohive Networks

Een veilige en betrouwbare draadloze netwerkverbinding.

Aerohive WiFi

De technologie van Aerohive biedt organisaties van elke omvang de mogelijkheid om een beroep te doen op mobiele technologie om de productiviteit te verbeteren, de betrokkenheid van klanten te vergroten en de groei van hun onderneming te bevorderen. Het in eigen beheer ontwikkelde mobiliteitsplatform van Aerohive wordt gebruikt door meer dan 14.000 bedrijven in alle delen van de wereld. Dit platform maakt gebruik van de voordelen van de cloud en een gedistribueerde architectuur om klanten geïntegreerde, intelligente, vereenvoudigde en kostenefficiënte netwerken te bieden.

 

Binnen een Aerohive WiFi-netwerk beheer je het netwerk met Hivemanager. Zoals bij alles heeft Aerohive ervoor gezorgd dat niets de stabiliteit of continuïteit van het WiFi-signaal in gevaar mag brengen. HiveManager is de nieuwe generatie cloud management netwerk oplossing van Aerohive.

 

 

 

Aerohive Wi-Fi

Waarom Aerohive WiFi?

Aerohive biedt één van de meest complete ​​​​​​​oplossingen voor organisaties.

Veilig

Veiligheid voor medewerkers, voor gasten en veiligheid voor de bedrijfsdata. Aerohive zorgt voor een veilig WiFi-netwerk.

Eenvoudig

Aerohive Networks heeft eenvoud teruggebracht bij het inrichten, gebruiken en beheren van het WiFi-netwerk.

All in

Geen complex licentiemodel, alle mogelijkheden in één vaste prijs. Daar staat Aerohive Networks voor.

Meer informatie of een demo van Aerohive

Neem contact met ons op
of bel

020 - 423 16 53

Dé Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland

Pro Warehouse is al meer dan 10 jaar de zakelijke Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland.
Met 100% focus op Apple in de zakelijke markt zet Pro Warehouse haar kennis en ervaring op het gebied van inrichting, het beheer en de optimalisatie van IT bij bedrijven graag in om te adviseren en te begeleiden bij de keuzes voor de lange en de korte termijn.

Meer over Pro Warehouse
Powered By HVMP Internet Marketing