Apple Volume Purchase Program (Apple VPP) - Pro Warehouse

Apple Volume Purchase Program (Apple VPP)


Apple Volume Purchase Program (Apple VPP)

Of je nu tien of tienduizend medewerkers hebt, met het Apple Volume Purchase Program (VPP) kun je eenvoudig de apps en boeken zoeken, kopen en distribueren die het beste aansluiten op de behoeften van je bedrijf.

Volume-aankopen.

Koop apps van wereldklasse en aantrekkelijke interactieve boeken in grote volumes, en maak innovatie toegankelijk voor je complete personeelsbestand. Via de VPP-store koop je zowel apps voor de Mac en iOS als boeken uit de iBooks Store. Er zijn ook gratis apps en boeken beschikbaar, zodat je je gebruikers kunt voorzien van alle tools die ze nodig hebben om productief aan de slag te gaan.

Aangepaste B2B-apps

Vergroot de mogelijkheden van iPhone en iPad met apps op maat. B2B-apps op maat voor iOS worden speciaal voor jouw bedrijf gemaakt door externe ontwikkelaars. Je kunt ze via de VPP-store aanschaffen en er zo voor zorgen dat jouw bedrijf precies krijgt wat het nodig heeft.

Distributie stroomlijnen.

Via MDM-oplossingen (Mobile Device Management) kun je apps en boeken aan gebruikers of groepen toewijzen en zo precies bepalen door wie en hoe jouw materiaal wordt gebruikt. Als apps niet langer nodig zijn, kunnen ze aan een andere gebruiker worden toegewezen. Je kunt materiaal ook distribueren met behulp van inwisselcodes, waarbij een app of boek rechtstreeks en voor onbepaalde tijd aan gebruikers wordt overgedragen.

Meer weten over het Apple Volume Purchase Program (Apple VPP)

Neem contact met ons op
of bel

020 - 423 16 53

Oplossingen & Diensten

Samen met onze partners zetten we onze kennis en ervaring op het gebied van inrichting, het beheer en de optimalisatie van IT bij bedrijven graag in om je te adviseren en te begeleiden bij de keuzes voor de lange en de korte termijn.

Milesight: Video Surveillance

In deze snel veranderende wereld wordt beveiliging steeds belangrijker. Niet alleen voor jezelf, maar zeker ook voor je eigendommen. De technologieën van Milesight zijn speciaal ontwikkeld voor videomanagement en surveillancetoepassingen.
Pro Warehouse-Milesight: Video Surveillance
Bekijk

Dé Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland

Pro Warehouse is al meer dan 10 jaar de zakelijke Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland.
Met 100% focus op Apple in de zakelijke markt zet Pro Warehouse haar kennis en ervaring op het gebied van inrichting, het beheer en de optimalisatie van IT bij bedrijven graag in om te adviseren en te begeleiden bij de keuzes voor de lange en de korte termijn.

Meer over Pro Warehouse
Powered By HVMP Internet Marketing