Wifi as a Service

Beheren en monitoren van het wireless netwerk.

Pro Warehouse biedt uitgebreide oplossingen op het gebied van Wireless netwerken. Tegenwoordig is Wireless netwerktoegang onmisbaar in veel bedrijfsprocessen. Medewerkers moeten altijd en overal toegang hebben tot e-mail, internet en bedrijfsapplicaties. Het inrichten van een Wireless bedrijfsnetwerk is meer dan het ophangen van een aantal Access Points. Naast een gescheiden netwerk voor vaste medewerkers en gasten, is ook de performance erg belangrijk. 

 
Het kan zijn dat één Access Point erg zwaar belast is, omdat er veel Devices op zijn ingelogd terwijl een ander Access Point weinig doet. Door goede instellingen is dit te voorkomen en wordt de bandbreedte goed verdeeld.

 
Pro Warehouse biedt oplossingen om het Wireless netwerk te beheren en te monitoren. Hierbij kijken we naar de netwerkbelasting en zorgen wij voor optimale gebruikservaring met een goede wireless netwerkverbinding.

Wij zijn gecertificeerd en werken samen met de volgende netwerkpartners: Cisco, Aerohive en Ruckus.

 

 

Ik wil meer weten over Wifi as a Service

Neem contact met ons op
of bel

020 - 423 16 53

Dé Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland

Pro Warehouse is al meer dan 10 jaar de zakelijke Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland.
Met 100% focus op Apple in de zakelijke markt zet Pro Warehouse haar kennis en ervaring op het gebied van inrichting, het beheer en de optimalisatie van IT bij bedrijven graag in om te adviseren en te begeleiden bij de keuzes voor de lange en de korte termijn.

Meer over Pro Warehouse
Powered By HVMP Internet Marketing