Certificeringen

Pro Warehouse: de zakelijke Apple Reseller.

Wanneer je ervoor kiest om Apple hardware in te zetten wil je een partner die er verstand van heeft. Wij focussen ons 100% op Apple en 100% op de zakelijke markt, uniek in Nederland. Hierdoor ben je altijd verzekerd van deskundig advies, of je nu kiest voor iPads voor buitendienstmedewerkers, iMacs voor de grafische afdeling of dat je de gehele organisatie wilt overzetten op MacBooks.

 

Vanaf de installatie tot en met het onderhoud van de systemen, wij nemen alle zorgen uit handen. En met onze consultants haal je ervaren experts in huis, die ervoor zorgen dat de IT-omgeving optimaal blijft presteren. Wij halen een last van je schouders en beheren het netwerk met gecertificeerde technici.

 

Met onze certificeringen ben je er altijd zeker van dat onze kennis optimaal aanwezig is bij al onze medewerkers.

 

Apple Authorised Enterprise Reseller

Vanuit Apple worden er strenge eisen gehanteerd om een Apple Authorised Enterprise Reseller te worden, vandaar dat er ook slechts enkele enterprise resellers zijn in Europa. Wij zijn met onze status aangesloten bij een selecte wereldwijde groep van Apple-partners, die rechtstreeks toegang heeft tot de producten en diensten van Apple. Dit betekent onder andere dat wij toegang hebben tot het Apple Device Enrollment Program (Apple DEP), waardoor wij in staat zijn om een Apple-device volledig gecontroleerd uit te rollen met alle voordelen op het vlak van gebruiksgemak en security. 

 

 

Apple Certified Support professional (ACSP)

Een ACSP heeft een goed begrip van de kernfunctionaliteiten van Mac OS X en kan diensten configureren, basisproblemen oplossen en gebruikers ondersteunen.

 

 

Apple Certified Technical coordinator (ACTC) 

De ACTC-certificering is bedoeld voor Mac OS X technische coördinatoren en systeembeheerders die kleine tot middelgrote netwerken onderhouden. Deze certificering richt zich zowel op de ondersteuning van Mac OS X-clients en het gebruik van een Mac OS X Server.

 

 

Jamf 200 Course (Jamf Certified Casper Technician)

Deze certificering geeft je de zekerheid dat de IT-professional de belangrijkste onderdelen van de Casper Suite (nu Jamf Pro) in de vingers heeft en dit probleemloos kan integreren in je onderneming.

 

 

Jamf 300 Course (Jamf Certified Casper Administrator)

Deze certificering is het vervolg op de Certified Casper Technician en het bouwt voort op de kennis van de IT-professional over het beheer van Apple-apparaten door middel van workflowmanagement.

 

  

Jamf 350 Course (Jamf Certified JSS Administrator)

Een CJA is een vakkundige enterprise-server-administrator, die het gehele proces van installatie tot aan het beheer van de Jamf Software Server voor je kan uitvoeren. Of je nu draait op MacOS, Windows of Linux, een CJA beheert je Jamf Software Server op professionele wijze.

 

 

Jamf 400 Course (Jamf Certified Casper Expert)

Deze certificering is het vervolg op de Certified Casper Administrator. Een CCE heeft uitgebreide kennis en vaardigheid verkregen over de Casper Suite (nu Jamf Pro) en MacOS- en iOS-platforms, door middel van challenge-based-learning en peerreviews.

 

 

Jamf Certified JumpStart INTEGRATOR

JumpStart Integrators zijn door Jamf gecertificeerd om ter plaatse een hands-on training te verzorgen aan IT-personeel. Hiermee ben je ervan verzekerd dat de Jamf Pro veilig wordt gebruikt en optimaal wordt benut.

 

 

 

Jamf Gold RESELLER

Om Gold RESELLER te worden van Jamf moeten we voldoen aan specifieke eisen. Daarnaast moeten we een commitment geven voor onze inzet bij het oplossen van problemen bij klanten. Jamf kiest hun partners op basis van kennis en het willen helpen van organisaties om succesvol te zijn met het Apple platform. Er zijn slechts 3 Gold Partners in Nederland, waarvan Pro Warehouse er dus één van is. 

 

 

Dé Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland

Pro Warehouse is al meer dan 10 jaar de zakelijke Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland.
Met 100% focus op Apple in de zakelijke markt zet Pro Warehouse haar kennis en ervaring op het gebied van inrichting, het beheer en de optimalisatie van IT bij bedrijven graag in om te adviseren en te begeleiden bij de keuzes voor de lange en de korte termijn.

Meer over Pro Warehouse
Powered By HVMP Internet Marketing