WeTransfer

Met een creatief en internationaal gedreven team wil WeTransfer sinds 2009 het delen van bestanden makkelijk en toegankelijk maken voor iedereen. Bestanden tot twee gigabyte zijn gratis te verzenden. Het afgelopen jaar zijn er dan ook meer dan tien miljard bestanden verstuurd.
Highlights

Wij hebben het beheren van de verschillende Apple-apparaten makkelijker en professioneler gemaakt waardoor de systemen van WeTransfer nu optimaal presteren.

200

macOS devices

Beheren van devices | WeTransfer - Pro Warehouse

Beheren van devices

In opdracht van WeTranfer fungeren wij als Managed Service Provider. Dit betekent dat wij verantwoordelijk zijn voor het implementeren en beheren van alle verschillende devices. WeTransfer heeft onze hulp ingeroepen omdat zij problemen ondervonden met het beheren van hun Apple-hardware. Zij wilden een professionele insteek waarbij het zeer gemakkelijk zou zijn om alle verschillende apparaten te beheren. Door het beheer uit te besteden zijn zij verzekerd van een efficient en vlekkeloos werkend netwerk.
In gebruik nemen van nieuwe hardware | WeTransfer - Pro Warehouse

In gebruik nemen van nieuwe hardware

De nieuwe devices zijn geïmplementeerd door gebruik te maken van Jamf Pro. Jamf Pro haalt veel werk uit handen van het IT-personeel en maakt het gebruikers mogelijk om snel en eenvoudig veel verschillende apparaten te configureren en te beheren. Het IT-personeel hoeft het fysieke apparaat niet in handen te hebben om het te configureren, want de nieuwe apparaten worden op afstand geïnstalleerd. De eindgebruiker hoeft het apparaat slechts aan te zetten om het te kunnen gebruiken.

Cases gevormd door kennis en ervaring

We werken met de volle 100 procent aan projecten en zijn trots op de resultaten.
Net als onze klanten. Vaak mondt een project daarom uit in een jarenlange samenwerking.

Dé Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland

Pro Warehouse is al meer dan 10 jaar de zakelijke Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland.
Met 100% focus op Apple in de zakelijke markt zet Pro Warehouse haar kennis en ervaring op het gebied van inrichting, het beheer en de optimalisatie van IT bij bedrijven graag in om te adviseren en te begeleiden bij de keuzes voor de lange en de korte termijn.

Meer over Pro Warehouse
Powered By HVMP Internet Marketing