Transavia

De low cost luchtvaartmaatschappij Transavia verzorgt charters en lijndiensten naar zomer- en winterbestemmingen binnen Europa en landen rond de Middellandse Zee. In Nederland is Transavia marktleider op de vakantievliegmarkt.
Highlights

Pro Warehouse heeft voor de Transavia Cockpit Crew 625 iPads geleverd. Alle iPads zijn uitgerold via het Apple DEP programma en Pro Warehouse heeft Transavia ook geholpen met de configuratie en inrichting van AirWatch.

-

Macs

625

iPads

-

iPhones
Alle iPads uitgerold via Apple DEP | Transavia - Pro Warehouse

Alle iPads uitgerold via Apple DEP

Wij hebben 625 iPads mogen uitleveren aan de Cockpit Crew van Transavia. Alle iPads zijn aangemeld in het Apple Device Enrollment Program (Apple DEP) waardoor Transavia de iPads eenvoudig heeft kunnen configureren, uitrollen en beheren. Om de iPads te beschermen is er ook gekozen voor 625 cases.
Gefaseerd uitleveren | Transavia - Pro Warehouse

Gefaseerd uitleveren

Een van de wensen van Transavia was het gefaseerd uitleveren van de iPads. Wij hebben de iPads daarom een aantal maanden op voorraad gehouden in ons magazijn en de iPads gedeeltelijk uitgeleverd op de verschillende locaties van Transavia. Door de uitrol met Apple DEP konden de iPads eenvoudig worden uitgedeeld, zonder tussenkomst van de IT-afdeling. De gebruikers konden direct met de iPad aan de slag.
Inrichting AirWatch | Transavia - Pro Warehouse

Inrichting AirWatch

Samen met Transavia en haar MDM partner hebben wij een werksessie georganiseerd bij Transavia. In de werksessie hebben wij een korte demo gegeven van het Apple DEP programma en zijn de mogelijkheden van de settings en configuratie voor AirWatch besproken. Transavia weet nu wat er mogelijk is en gaat dit in praktijk brengen met behulp van haar partner.
Vaste inruil prijs | Transavia - Pro Warehouse

Vaste inruil prijs

Om Transavia een duidelijk beeld te geven van de totale kosten hebben wij de inruilprijs op de iPads gegarandeerd. Transavia weet nu de definitieve restwaarde na 36 maanden. Mede door een vaste inruil prijs af te geven kon Transavia een duidelijk beeld krijgen van de Total cost of ownership.

Cases gevormd door kennis en ervaring

We werken met de volle 100 procent aan projecten en zijn trots op de resultaten.
Net als onze klanten. Vaak mondt een project daarom uit in een jarenlange samenwerking.

Dé Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland

Pro Warehouse is al meer dan 10 jaar de zakelijke Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland.
Met 100% focus op Apple in de zakelijke markt zet Pro Warehouse haar kennis en ervaring op het gebied van inrichting, het beheer en de optimalisatie van IT bij bedrijven graag in om te adviseren en te begeleiden bij de keuzes voor de lange en de korte termijn.

Meer over Pro Warehouse
Powered By HVMP Internet Marketing