Telegraaf Media Groep (TMG)

Telegraaf Media Groep (TMG) is een van de grootste mediabedrijven van Nederland. De kernactiviteit van TMG is het creëren en vermarkten van content.
Highlights

De samenwerking tussen Pro Warehouse en TMG is erop gericht om TMG medewerkers de tools te geven om sneller, gemakkelijker en beter te kunnen werken, samenwerken en te interacteren met klanten. TMG wil medewerkers op het werk hetzelfde gebruiksgemak geven die ze thuis of mobiel ervaren.

1596

Macs

283

iPads

2424

iPhones
Uitrol van Apple hardware | Telegraaf Media Groep (TMG) - Pro Warehouse

Uitrol van Apple hardware

Samen met onze partner McTwo hebben wij de volledige uitrol van alle hardware gerealiseerd binnen een strak tijdschema. Apple’s Device Enrollment Program (DEP) in combinatie met Casper Suite van JAMF Software heeft er toe geleid dat de hardware ook eenvoudig te configureren en beheren is. Dit zal leiden tot het gewenste gebruiksgemak wat TMG nastreeft.
Producten aangemeld in het Device Enrollment Program (DEP) | Telegraaf Media Groep (TMG) - Pro Warehouse

Producten aangemeld in het Device Enrollment Program (DEP)

Alle hardware is aangemeld in het Device Enrollment Program (DEP). Het grote voordeel hier van is dat de grootschalige implementatie van de hardware dankzij DEP probleemloos kon worden uitgevoerd. Zodra gebruikers het apparaat activeerden, werden accountinstellingen, apps en toegang tot IT voorzieningen direct draadloos toegevoegd en geconfigureerd. Een uniek voordeel is dat ICT’ers geen fysieke toegang tot het apparaat nodig hadden om de installatie te voltooien.
Meer over DEP
Casper Suite voor het configureren en uitrollen van de hardware | Telegraaf Media Groep (TMG) - Pro Warehouse

Casper Suite voor het configureren en uitrollen van de hardware

Zonder Mobile Device Management (MDM) server kun je de hardware niet koppelen aan DEP. Wij hebben TMG geadviseerd Casper Suite van JAMF Software te gebruiken als MDM voor het configureren en uitrollen van alle hardware. Met Casper Suite heeft TMG de beste tool in handen voor het regelen van inventarisatie, imaging, configureren, beveiliging en distributie van software en apps.
Meer over Casper Suite
Hulp bij het in gebruik nemen | Telegraaf Media Groep (TMG) - Pro Warehouse

Hulp bij het in gebruik nemen

Samen met onze trainingspartner Knowle hebben we alle TMG mensen ondersteund bij het in gebruik nemen van hun telefoon. Door middel van persoonlijke begeleiding en workshops hebben de gebruikers vaardigheden ontwikkeld om vertrouwd te raken met hun nieuwe iPhone.
Meer over Knowle

Cases gevormd door kennis en ervaring

We werken met de volle 100 procent aan projecten en zijn trots op de resultaten.
Net als onze klanten. Vaak mondt een project daarom uit in een jarenlange samenwerking.

Dé Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland

Pro Warehouse is al meer dan 10 jaar de zakelijke Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland.
Met 100% focus op Apple in de zakelijke markt zet Pro Warehouse haar kennis en ervaring op het gebied van inrichting, het beheer en de optimalisatie van IT bij bedrijven graag in om te adviseren en te begeleiden bij de keuzes voor de lange en de korte termijn.

Meer over Pro Warehouse
Powered By HVMP Internet Marketing