RHIMA

RHIMA Nederland BV is bijna 50 jaar na haar oprichting nog steeds volop in beweging. Vanuit het hoofdkantoor in Soest bedienen zij een groot aantal zeer uiteenlopende klanten met innovatieve vaatwassystemen, persoonlijk advies, effectieve trainingen en een uitstekende service in de sectoren horeca, instellingen, bedrijfsrestaurants en industrie.
Highlights

Wij hebben voor RHIMA Casper Suite ingericht. Doordat wij zelf de JumpStart van Casper Suite regelen via onze partner McTwo hebben wij binnen een kort tijdsbestek Casper Suite kunnen uitrollen.

-

Macs

52

iPads

-

iPhones
Gekozen voor Casper Suite | RHIMA - Pro Warehouse

Gekozen voor Casper Suite

Wij hebben RHIMA geadviseerd om te kiezen voor Casper Suite voor het configureren en uitrollen van alle iPhones en iPads. Met Casper Suite heeft RHIMA de beste tool in handen voor het regelen van inventarisatie, imaging, configureren, beveiliging en distributie van software en apps.
Beheer en configuratie | RHIMA - Pro Warehouse

Beheer en configuratie

Wij hebben RHIMA geholpen met het aanmaken van een Apple DEP en Apple VPP account. Daarnaast hebben wij, in samenwerking met onze partner McTwo, lokaal op de server bij RHIMA Casper Suite ingericht en geconfigureerd. Door deze JumpStart is het nu eenvoudig om de iPhones en iPads te beheren met Casper Suite.

Cases gevormd door kennis en ervaring

We werken met de volle 100 procent aan projecten en zijn trots op de resultaten.
Net als onze klanten. Vaak mondt een project daarom uit in een jarenlange samenwerking.

Dé Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland

Pro Warehouse is al meer dan 10 jaar de zakelijke Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland.
Met 100% focus op Apple in de zakelijke markt zet Pro Warehouse haar kennis en ervaring op het gebied van inrichting, het beheer en de optimalisatie van IT bij bedrijven graag in om te adviseren en te begeleiden bij de keuzes voor de lange en de korte termijn.

Meer over Pro Warehouse
Powered By HVMP Internet Marketing