Gooise Scholen Federatie

De Gooise Scholen Federatie is een scholengemeenschap voor het voortgezet onderwijs in Hilversum, Bussum, Laren en Huizen en heeft een samenwerkingsovereenkomst met de Hogeschool van Amsterdam. De leeromgeving is zo ingericht, dat leerlingen al vanaf dag één kennismaken met het werkveld door middel van uitgebreide praktijklokalen.
Highlights

De Gooise Scholen Federatie wilde graag de ICT-omgeving van de school een upgrade geven. Daarnaast hadden de scholen moeite met het beheren van alle verschillende apparaten. Wij hebben ervoor gezorgd dat zij nu heel eenvoudig de verschillende apparaten kunnen beheren en onderhouden.

50

iOS Devices

80

macOS Devices

Implementatie binnen organisatie | Gooise Scholen Federatie - Pro Warehouse

Implementatie binnen organisatie

De ICT-omgeving van de Gooise Scholen Federatie is voorzien van gloednieuwe hardware. De nieuwe apparaten zijn geïmplementeerd binnen de organisatie met behulp van Jamf Pro. Jamf Pro maakt het gebruikers mogelijk om snel en eenvoudig vele verschillende apparaten te configureren en te beheren. Het IT-personeel hoeft het fysieke apparaat niet in handen te hebben om het te configureren, want de nieuwe apparaten worden op afstand geïnstalleerd. De eindgebruiker hoeft het apparaat slechts aan te zetten om het te kunnen gebruiken. De Gooise Scholen Federatie kan met behulp Jamf Pro alle devices gemakkelijk beheren. Het maakt hierbij niet uit of dit nieuwe of oudere apparaten zijn.
Beheren van de verschillende apparaten | Gooise Scholen Federatie - Pro Warehouse

Beheren van de verschillende apparaten

Om de Gooise Scholen Federatie werk uit handen te nemen, faciliteren wij het beheer van alle verschillende Apple-apparaten. Door het beheer over te laten aan gecertificeerde technici, zijn de scholen altijd verzekerd van een efficiënte en soepele ICT-infrastructuur.

Cases gevormd door kennis en ervaring

We werken met de volle 100 procent aan projecten en zijn trots op de resultaten.
Net als onze klanten. Vaak mondt een project daarom uit in een jarenlange samenwerking.

Dé Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland

Pro Warehouse is al meer dan 10 jaar de zakelijke Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland.
Met 100% focus op Apple in de zakelijke markt zet Pro Warehouse haar kennis en ervaring op het gebied van inrichting, het beheer en de optimalisatie van IT bij bedrijven graag in om te adviseren en te begeleiden bij de keuzes voor de lange en de korte termijn.

Meer over Pro Warehouse
Powered By HVMP Internet Marketing