Pro Experience - Pro Warehouse

Pro Experience

De nieuwste Apple-oplossingen gedemonstreerd.

Ons experience centre: Pro Experience

Pro Experience is gevestigd op de "Apple Straat' in een fantastisch pand in Amsterdam. Het is een nieuw geopende en toegewijde ruimte en wordt beheerd door een team toegewijde medewerkers.Workshops

De Pro Experience is een ruimte waar we de nieuwste Apple-oplossingen kunnen presenteren in een 'natuurlijke omgeving'. Het is gevestigd naast onze kantoren en wordt door onze ingenieurs opgezet en onderhouden om altijd de nieuwste en beste technologie te demonstreren.

iOS Deployment Workshop

In deze workshop leren bedrijven de vaardigheden, tools en kennis die nodig zijn om iOS-apparaten te implementeren en beheren. Discussies en hands-on activiteiten begeleiden bedrijven voor beslissingen die nodig zijn bij het implementeren van apparaten die eigendom zijn van het bedrijf of van gebruikers zelf.

Mac Deployment Workshop

In deze workshop leren bedrijven de vaardigheden, tools en kennis die nodig zijn om macOS-apparaten te implementeren en beheren. Discussies en hands-on activiteiten begeleiden bedrijven voor beslissingen die nodig zijn bij het implementeren van apparaten die eigendom zijn van het bedrijf of van gebruikers zelf.

Zero-touch Deployment

Wij kunnen demonstreren hoe je met een Mobile Device Management (MDM) en het Apple Device Enrollment Programme (DEP) Apple producten eenvoudig kan uitrollen en beheren zonder ze fysiek aan te raken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om het proces voor de gebruiker nog eenvoudiger te maken door bepaalde schermen van de configuratie-assistent over te slaan, zodat gebruikers het apparaat direct na het uitpakken kunnen gebruiken.

Demo's

Naast workshops en demo's die volledige focus hebben op Apple, bieden we ook verschillende oplossingen aan van Apple partners. Bekijk de mogelijkheden van o.a. collaboration, Wi-Fi en Cloud-opslag.

Aerohive Demo

Volg onze Aerohive demo om te leren hoe je cloud-managed, enterprise Wi-Fi-connectiviteit kunt gebruiken. In deze sessie zul je ontdekken, hoe je netwerkoperaties met cloud-networking kunt vereenvoudigen. Je zult ook ontdekken hoe makkelijk je mobiele gebruikers, apparaten en toepassingen van een locatie kunnen beheren en beveiligen.

Cisco Spark experience

Cisco Spark stelt mensen in staat om te berichten, ontmoeten, delen, whiteboarden en op een veilige manier te bellen. Cisco Spark voldoet aan de wettelijke regelgeving en biedt uitgebreide zakelijke inzichten. Met de Cisco Spark experience kom je in contact met de mogelijkheden die er liggen.

Box Demo

Samenwerken met collega's, klanten en partners is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met Box kun je niet alleen veilig bestanden delen, maar ook in real-time samen met anderen documenten maken, bewerken en controleren vanaf elke locatie en elk apparaat. Van het eenvoudiger beheren van inhoud tot het ondersteunen van wereldwijde teams, met Box werk je slimmer en sneller dan ooit tevoren.

Een demo volgen in onze Pro Experience

Neem contact met ons op
of bel

020 - 423 16 53

Oplossingen & Diensten

Samen met onze partners zetten we onze kennis en ervaring op het gebied van inrichting, het beheer en de optimalisatie van IT bij bedrijven graag in om je te adviseren en te begeleiden bij de keuzes voor de lange en de korte termijn.

Pro Academy (English)

Pro Academy is a part of Pro Warehouse. We provide training and workshops for Apple iOS and macOS on all levels: from user level to advanced management training.
Pro Warehouse-Pro Academy (English)
Bekijk

Dé Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland

Pro Warehouse is al meer dan 10 jaar de zakelijke Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland.
Met 100% focus op Apple in de zakelijke markt zet Pro Warehouse haar kennis en ervaring op het gebied van inrichting, het beheer en de optimalisatie van IT bij bedrijven graag in om te adviseren en te begeleiden bij de keuzes voor de lange en de korte termijn.

Meer over Pro Warehouse
Powered By HVMP Internet Marketing