Een revolutionair kopje koffie

De TopBrewer van Scanomat. Een nieuw revolutionair apparaat voor het volmaakte kopje koffie. Dit uiteraard van versgemalen bonen. Zet de TopBrewer aan het werk met je iPhone, iPad of Apple Watch.

TopBrewer koffiemachine

Met de TopBrewer verhef je koffiezetten tot een ware kunst. De perfecte espresso. Een mooie cappuccino. Drink je liever iets anders? Met de TopBrewer heb je ook in een handomdraai een andere warme of koude drank. 

 

De machine heeft een automatisch reinigingssysteem dat ervoor zorgt dat de leidingen na ieder kopje worden doorgespoeld, zo blijven er geen drankresten achter in de leidingen. De Topbrewer is strak, innovatief en vanzelfsprekend energiezuinig.

 

Pro Warehouse - TopBrewer

De TopBrewer is een must have voor op kantoor

De TopBrewer is aan te sturen met een app. Stel je eigen koffie of andere drank samen via de app en sla deze vervolgens op onder je favorieten. Zo heb je altijd de koffie die bij je past. Je kunt je voorkeur snel en eenvoudig wijzigen.
Download TopBrewer brochure

Meer weten over de TopBrewer koffiemachine

Neem contact met ons op
of bel

020 - 423 16 53

Dé Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland

Pro Warehouse is al meer dan 10 jaar de zakelijke Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland.
Met 100% focus op Apple in de zakelijke markt zet Pro Warehouse haar kennis en ervaring op het gebied van inrichting, het beheer en de optimalisatie van IT bij bedrijven graag in om te adviseren en te begeleiden bij de keuzes voor de lange en de korte termijn.

Meer over Pro Warehouse
Powered By HVMP Internet Marketing