High Service Lease voor MKB en Enterprise

Je wilt investeren in de core business maar ook beschikking hebben over de nieuwste Apple Apparatuur?

Zorgeloos gebruik maken van Apple apparatuur

Zowel privé als in het bedrijfsleven zijn Apple devices zoals MacBooks, iPads en iPhones niet meer weg te denken. Iedere werknemer voorzien van goed werkende Apple apparatuur is dan ook een fors deel van de totale begroting. Laat staan de onzekerheden van dien ten aanzien van restwaardes en onderhoud.

 

Kies voor zekerheid, gemak en flexibiliteit.
Onzekerheden omtrent reparatiekosten, reparatieduur, ongenoegen en niet declarabele uren door niet werkende apparatuur kunnen worden weggenomen. Je kunt nu kiezen voor het leasen van de nieuwste Apple apparatuur bij Pro Warehouse, dit is een vorm van operational lease. Voor een vast laag bedrag per maand kunnen alle werknemers zorgeloos gebruik maken van Apple apparatuur naar keuze. Hierdoor is duidelijke budgettering en budgetbewaking mogelijk, hoef je de apparaten niet zelf voor te financieren en komen de kosten voor het gebruik evenredig in de resultatenrekening. Bijkomend voordeel is dat de Apple apparatuur niet op de balans komt.

 

Het gaat tegenwoordig tenslotte om de prestatie en performance van het product en niet om het eigendom.  

Concreet betekent High Service Lease voor u:

Een vaste lage maandprijs inclusief vele voordelen.
  • Gebruik van de nieuwste Apple apparatuur naar keuze
  • Volledige servicegarantie en geen onverwachte kosten gedurende de gehele leaseperiode
  • Uitrol en integratie van de apparatuur
  • Reparatie en onderhoud van de Apple apparatuur
  • Bij mogelijk onderhoud wordt de Apple machine direct omgeruild
  • Geen voorrijkosten of kosten voor onderdelen
  • Onbeperkt toegang tot de gratis helpdesk


  • De geleasede Apple producten hebben na afloop van de overeenkomst een restwaarde. Deze restwaarde neemt de leasemaatschappij niet direct mee als korting op de maandhuur, maar heeft hier een uitstekend alternatief voor. Aangezien de leasemaatschappij geen verdienmodel op de restwaarde van de hardware heeft, wordt er een regeling getroffen met betrekking tot de restwaarde van de apparatuur aan het eind van de leaseperiode. Deze restwaarde kan je eventueel bij een nieuwe leaseperiode, op een nader te bepalen model, gebruiken om de leaseprijs te verlagen.

Neem direct contact op over MKB en Enterprise Lease

Mail ons
of bel

088 - 712 9090

Dé Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland

Pro Warehouse is al meer dan 10 jaar de zakelijke Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland.
Met 100% focus op Apple in de zakelijke markt zet Pro Warehouse haar kennis en ervaring op het gebied van inrichting, het beheer en de optimalisatie van IT bij bedrijven graag in om te adviseren en te begeleiden bij de keuzes voor de lange en de korte termijn.

Meer over Pro Warehouse
Powered By HVMP Internet Marketing