Knowle - iOS en Apple macOS–trainingen

Sinds 2012 verzorgt Knowle iOS en Apple macOS–trainingen

Knowle iOS en Apple macOS–trainingen

Sinds 2012 verzorgt Knowle iOS en Apple macOS–trainingen. Inmiddels hebben ze voor iBabs meer dan 3.000 mensen getraind. Met als resultaat: deelnemers die vaardig zijn met hun apparaat of een Specifieke App, die ze vervolgens direct kunnen inzetten tijdens het werk. Knowle noemt dit: Succesvol Introduceren. Want alles begint met de juiste introductie en begeleiding. Zo geeft Knowle al enkele jaren trainingen in de, onder vergadertijgers bekende, App iBabs.

 

Knowle begeleidt de invoering van Het Nieuwe Werken op onorthodoxe wijze. Knowle gelooft dat kennis én vaardigheid bij de gebruiker de succesfactor is voor de introductie van nieuwe oplossingen. De verkregen vaardigheden zijn direct toepasbaar in de praktijk.

  

Knowle biedt trainingen aan op het gebied van Mobile Solutions. Hun expertise ligt op de operating systems iOS / OS X (Apple) en specifieke Apps. De klantvraag is leidend en zij zijn in staat om in korte tijd een workshop met jullie te ontwikkelen, die ervoor zorgt dat de medewerkers direct met vaardigheid aan de slag kunnen.

 

Workshops en trainingen 

De workshop/training doet Knowle bij voorkeur op werklocatie(s) van de organisatie, omdat het twee grote voordelen oplevert voor de opdrachtgever:

1.     Besparing van kosten: trainen op de werklocatie van de klant voorkomt onnodig productiviteitsverlies en onnodige extra reis- en verblijfkosten van de deelnemers;

2.     Maximaal absorptievermogen: Knowle geeft de workshop/training op maat, passend bij de behoefte van jullie organisatie. Bovendien gaat Knowle uit van een maximale duur van 2,5 uur.

 

Inmiddels heeft Knowle meer dan 10.000 deelnemers een workshop/training mogen geven. Hun aanpak loopt uiteen van een projectmatige benadering voor grote groepen (zoals Thuiszorg 1.000+ medewerkers) tot en met discrete VIP-trainingen (o.a. RvC-leden).

 

Meer informatie over Apple training via Knowle

Neem contact met ons op
of bel

020 - 423 16 53

Dé Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland

Pro Warehouse is al meer dan 10 jaar de zakelijke Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland.
Met 100% focus op Apple in de zakelijke markt zet Pro Warehouse haar kennis en ervaring op het gebied van inrichting, het beheer en de optimalisatie van IT bij bedrijven graag in om te adviseren en te begeleiden bij de keuzes voor de lange en de korte termijn.

Meer over Pro Warehouse
Powered By HVMP Internet Marketing