Leuk dat je ons bezoekt n.a.v. het billboard langs de A5 in Amsterdam. Maak een afspraak met een Apple Specialist

Inhouse Apple Premium Service Provider

Als enige Apple Authorised Reseller van Nederland hebben wij een Inhouse Apple Premium Service Provider gevestigd op onze locatie in Amsterdam.

Inhouse Apple Premium Service Provider

Apple Premium Service Provider Microfix verzorgt in samenwerking met Pro Warehouse alle garantieverzoeken van Apple producten. Service is nummer één bij Microfix. Wij verwachten dan ook van onze Inhouse samenwerking met Microfix uitstekende service om de klant tevreden te stellen. 

 

Omdat Microfix Apple geautoriseerd is werken zij altijd met originele onderdelen en door Apple getrainde technici. De garantie vervalt hierdoor niet. Bij reparaties uitgevoerd door een niet door Apple geautoriseerd bedrijf of bij gebruik van niet door Apple geleverde onderdelen kan de fabrieksgarantie vervallen en de garantieclaim door Apple worden geweigerd. 

 

Microfix repareert je Apple product binnen enkele dagen en soms zelfs binnen één dag Microfix is het enige bedrijf in Nederland dat garantie en service verleent zonder zelf Apple apparatuur te verkopen. Zij hebben er dus belang bij dat je Apple product snel en goed gerepareerd wordt.

 

De voordelen van onze Inhouse samenwerking

Uniek: de enige Inhouse Apple Premium Service Provider in Amsterdam

Deskundig: technici met Apple trainingen en diploma’s

Kwaliteit: 12 maanden garantie op de reparatie

Snelheid: reparatie binnen enkele dagen en soms zelfs binnen één dag

 

 

 

Inhouse Apple Premium Service Provider

Bij een reparatie zullen we vooraf een diagnose doen. Eventuele kosten voor vervanging van defecte componenten, worden dan ook vooraf geoffreerd. Om de informatie m.b.t. het model en de bijbehorende garantie inzichtelijk te krijgen, is het van belang om het serienummer te verstrekken. Alleen volledig ingevulde aanvragen worden in behandeling genomen.
 

Dé Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland

Pro Warehouse is al meer dan 10 jaar de zakelijke Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland.
Met 100% focus op Apple in de zakelijke markt zet Pro Warehouse haar kennis en ervaring op het gebied van inrichting, het beheer en de optimalisatie van IT bij bedrijven graag in om te adviseren en te begeleiden bij de keuzes voor de lange en de korte termijn.

Meer over Pro Warehouse
Powered By HVMP Internet Marketing