CMM - iOS en Apple macOS–trainingen

College of MultiMedia (CMM) Amsterdam geeft al sinds 1997 professionele opleidingen en cursussen in de diverse disciplines van multimediaproductie en IT.

College of MultiMedia (CMM)

College of MultiMedia biedt verschillende Apple trainingen aan. Hieronder vind je een overzicht van de meeste gekozen trainingen.

 

Cursus Mac Support for PC Technicians
Meer en meer bedrijven moeten support gaan bieden aan Mac gebruikers. Sommige bedrijven switchen van een Windows omgeving naar een Mac omgeving, anderen hebben een Bring Your Own Device (BYOD) policy. Met de cursus Mac Support for PC Technicians leren Windows IT specialisten de verschillen tussen Windows en Mac OS X kennen, hoe ze problemen kunnen oplossen met de beschikbare middelen en hoe ze Mac’s integreren in een Windows omgeving.
Meer informatie >>

 

Cursus iOS 101 - Support Essentials (iPhone en iPad)
Tijdens de cursus iOS 101 - Support Essentials (iPhone en iPad), leer je ondersteuning bieden aan iOS gebruikers op professioneel niveau. Zo wordt er tijdens de training onder andere aandacht besteed aan de integratie, beheer en beveiliging van iPhone’s en iPad’s binnen bedrijfsnetwerken. Daarnaast leer je hoe je de iPhone Configurator kunt gebruiken op zowel Mac als op Windows én hoe je werkt met Microsoft Exchange Active Sync.  
Meer informatie >>

 

Cursus iOS 201 - Deployment and Management
Deze cursus is speciaal ontwikkeld voor systeembeheerders, technische coördinatoren en IT professionals die verantwoordelijk zijn voor implementatie en onderhoud van iOS apparaten binnen en buiten hun organisatie. iOS 201 Deployment and Management, is een geavanceerde hands-on training die IT Professionals voorziet van de benodigde kennis, vaardigheden en middelen voor het uitzetten en onderhouden van iOS apparaten en (in-house ontwikkelde) apps.
Meer informatie >>

 

Cursus iPad in Business
iPad's worden steeds vaker meegenomen naar het werk (bring your own device) en bedrijven verspreiden steeds meer iPad's onder hun personeel om de productiviteit te verhogen. Vergaderingen worden digitaal en documenten worden geordend in the cloud opgeslagen. Hoe ga je met al die informatie om op een veilige manier en hoe werk je effectief met een iPad in het bedrijf? Dat leer je tijdens de cursus iPad Business van College of MultiMedia.
Meer informatie >>

 

Maatwerk
College of MultiMedia biedt de mogelijkheid om cursussen op maat te volgen. Wij gaan graag met je in gesprek om je wensen om te zetten in cursussen voor jou en/of je collega's. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

 

 

Ga direct naar de website van Apple training via CMM

College of MultiMedia
of bel

020 - 462 39 39

DĂ© Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland

Pro Warehouse is al meer dan 10 jaar de zakelijke Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland.
Met 100% focus op Apple in de zakelijke markt zet Pro Warehouse haar kennis en ervaring op het gebied van inrichting, het beheer en de optimalisatie van IT bij bedrijven graag in om te adviseren en te begeleiden bij de keuzes voor de lange en de korte termijn.

Meer over Pro Warehouse
Powered By HVMP Internet Marketing