Apple Lease

Zonder grote investeringen vooraf, medewerkers voorzien van Apple hardware

Nieuwe Apple-hardware gaat veelal gepaard met een grote investering. Om ervoor te zorgen dat je zonder grote investering toch kunt beschikken over de nieuwste technologie, bieden wij verschillende leasemogelijkheden aan. Bij de keuze voor lease blijven financiële middelen, die anders in IT geïnvesteerd zouden worden, beschikbaar. Daarnaast lopen organisaties die de keuze voor lease maken, minder risico inzake waardevermindering. Ook upgrading van apparatuur is bij lease vaak aantrekkelijker.

 

Maak de keuze voor Apple

Met Apple op de werkvloer verhoog je niet alleen de productiviteit en medewerkerstevredenheid, maar je versterkt ook de interne bedrijfscultuur en het imago richting partners. Door een Apple-device naar keuze aan te bieden, heb je meer kans om talent aan te trekken, of te behouden.

 

Pro Warehouse biedt diverse mogelijkheden op het gebied van operational lease. Zo werken wij samen met verschillende lease-organisaties om de beste lease-oplossing te vinden. 

Leasevormen

Onderwerp

Apple Financial Services

High Service Apple Lease

Soort financiering

Operationeel lease

Operationeel lease

Periode

24 of 36 maanden

24, 36 of 60 maanden

Minimaal aantal devices

Vanaf € 5000

Van 1 t/m 50 devices

Restwaarde op voorhand meegenomen >> lager maandbedrag
Garantie

1 jaar

Volledige looptijd

Volledige service garantie

Optioneel

Geen voorfinanciering
Gratis bezorging en installatie
Onbeperkt toegang tot de gratis helpdesk
Volledige on-site technische support (Next Business Day)
Gratis vervangende en gelijkwaardige producten bij reparatie

Optioneel

Optie tot eerdere omruil voor nieuwe hardware

*vraag naar de voorwaarden

Doelgroep

Alleen zakelijke klanten

Alleen zakelijke klanten

Meer informatie

Apple Financial Services

High Service Lease

Apple Financial Services (AFS)

Wil je alle medewerkers graag uitrusten met het beste materiaal, maar geen grote investeringen doen? Apple Financial Services stelt gebruikers in staat om zonder aanschafkosten te kunnen werken met gloednieuwe Apple producten. Zo lease je de nieuwste MacBook Pro met Touch Bar al vanaf slechts € 35,- per maand. Hiermee realiseer je een kostenbesparing van ruim 25% over een looptijd van 3 jaar. Uiteraard doen we je ook graag een voorstel voor andere Apple devices zoals een MacBook, iMac, iPhone of iPad. Met Apple Financial Services hebben organisaties geen dure initiële investeringen en kunnen medewerkers profiteren van krachtige Apple technologie. Bij AFS wordt de restwaarde op voorhand meegenomen wat resulteert in een lager maandbedrag.

Meer informatie over Apple Financial Services

 

 

Leasen zonder zorgen met High Service Apple Lease

Tegenwoordig zijn wij afhankelijk van de optimale werking van onze laptop of computer. Eventuele hardware- of softwareproblemen willen we zo veel mogelijk ondervangen en onverwachte reparatie- of vervangingskosten komen altijd ongelegen. Op het gedoe dat je ervaart wanneer een machine ter reparatie moet worden aangeboden zit niemand te wachten.

 

Gelukkig is hiervoor nu een oplossing. Wanneer je een High Service Leaseovereenkomst afsluit, heb je gegarandeerd altijd een optimaal werkende MacBook of iMac. Eventuele hardware-reparaties worden op werkdagen binnen 24 uur kosteloos gerepareerd (mits voor 12 uur gemeld) én je krijgt onbeperkt toegang tot de gratis helpdesk op werkdagen van 09.00 tot 20.00 uur, voor softwareondersteuning en gebruikersvragen. Dit allemaal voor een vast bedrag per maand inclusief de mogelijkheid tot omruil na verloop van tijd. Je bent dus altijd up-to-date. 

 

Meer informatie over High Service Lease

 

 

Welke mogelijkheden heb ik aan het einde van de leaseperiode?

Aan het einde van de leaseperiode heb je drie opties: Ten eerste kun je de devices kopen tegen de op dat moment geldende marktwaarde. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de devices in te leveren. Het is dan natuurlijk altijd mogelijk om weer nieuw leasecontract aan te gaan voor nieuwste devices. Als laatste kun je altijd verder blijven leasen met een maandelijkse opzegbaarheid. Zo kun je altijd de beslissing nemen die het beste bij je past.

 

Ik wil meer weten over Apple Lease

Vraag een lease-offerte op
of bel

020 - 423 16 53

Dé Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland

Pro Warehouse is al meer dan 10 jaar de zakelijke Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland.
Met 100% focus op Apple in de zakelijke markt zet Pro Warehouse haar kennis en ervaring op het gebied van inrichting, het beheer en de optimalisatie van IT bij bedrijven graag in om te adviseren en te begeleiden bij de keuzes voor de lange en de korte termijn.

Meer over Pro Warehouse
Powered By HVMP Internet Marketing