Een Apple iPad leasen

Leasen van een Apple iPad is een goed alternatief van kopen en heeft diverse voordelen.

High Service Lease voor een Apple iPad

Nieuwe hardware gaat veelal gepaard met een grote investering maar tegenwoordig hoef je als ondernemer alle hardware niet meer zelf te bezitten. Ook als je geen bedrijf hebt, kan alleen het gebruiken voldoende zijn. 
 
Om ervoor te zorgen dat je zonder grote investering toch kunt beschikken over de nieuwste hardware zoals de Apple iPad Pro hebben wij, in samenwerking met Elbuco, een High Service Lease-concept ontwikkeld. Voor een vast bedrag per maand beschik je over de gewenste hardware en krijg je volledige service en garantie. Zonder onverwachte en bijkomende kosten kun je zorgeloos aan het werk!

 

 

 

 

Most wanted Apple iPads

Meest gekozen Apple iPads in combinatie met High Service Lease
iPhone SE leasen

iPad 9,7 inch

vanaf € 22,27 per maand

€ 0,74 per dag

iPad Pro 10,5 inch leasen

iPad Pro 10,5 inch

vanaf € 29,71 per maand

€ 0,99 per dag

iPad Pro 12,9 inch leasen

iPad Pro 12,9 inch

vanaf € 33,02 per maand

€ 1,10 per dag

 

De voordelen van het leasen van een Apple iPad

Een iPad leasen is een goed alternatief van kopen en heeft diverse voordelen
  • Geen voorfinanciering: leasen voor een vast laag maandbedrag
  • Geen technische zorgen: gratis installatie, onderhoud en reparatie inclusief gratis onderdelen
  • Geen verouderde apparatuur: al de mogelijkheid om na 20 maanden je hardware te vervangen
  • Voor zakelijke klanten


  • Met High Service Lease van Pro Warehouse heb je dus geen grote investering vooraf, geen vervelende verrassingen en geen dure reparaties. Als extra voordeel bieden wij je na de leaseperiode van 2, 3 of 5 jaar de kans de Apple iPad tegen een vooraf overeengekomen bedrag over te nemen.

Installatie en zekerheid

Het Service Care Center van Pro Warehouse en Elbuco zorgt ervoor dat de gewenste hardware wordt geïnstalleerd en er gedurende de gehele leaseperiode volledige garantie geldt. Mocht de hardware binnen deze termijn kapot gaan, dan komen wij de eerst volgende werkdag al langs voor reparatie (mits de storing voor 12 uur is gemeld op werkdagen). Is het niet mogelijk de reparatie op locatie uit te voeren? Dan wordt direct een vervangend apparaat geplaatst. Het defecte apparaat wordt dan direct meegenomen om deze op onze vestiging te repareren. Geen gedoe en direct weer aan de slag. Daarnaast biedt deze High Service Lease-overeenkomst de mogelijkheid om de apparatuur al na 20 maanden om te ruilen voor het allernieuwste model. Zonder investering of hogere maandelijkse lasten. Zo ben je altijd up to date met het nieuwste design en de laatste technologie.

 

Hulp op Afstand pakket
Bij het in gebruik nemen van nieuwe hardware loop je soms tegen problemen aan of heb je specifieke vragen. Het is te kostbaar om een ICT’er in dienst te nemen of een bureau in te schakelen. Wanneer je een High Service Lease-overeenkomst afsluit krijg je naast de hardware ook onbeperkt toegang tot de gratis helpdesk op werkdagen van 09.00 tot 20.00 uur. Je kan het Service Care Center benaderen voor al je gebruikersvragen. Daarnaast helpt het Service Care Center je ook bij eventuele beveiligingsvraagstukken en kunnen zij helpen met het installeren van je softwarepakketten.

Neem direct contact op over Apple iPad leasen

Mail ons
of bel

088 - 712 9090

Dé Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland

Pro Warehouse is al meer dan 10 jaar de zakelijke Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland.
Met 100% focus op Apple in de zakelijke markt zet Pro Warehouse haar kennis en ervaring op het gebied van inrichting, het beheer en de optimalisatie van IT bij bedrijven graag in om te adviseren en te begeleiden bij de keuzes voor de lange en de korte termijn.

Meer over Pro Warehouse
Powered By HVMP Internet Marketing