Inside Sales Specialist (fulltime)

Wil jij aan de slag als Inside Sales Specialist bij de absolute zakelijke Apple Expert? Zorg jij ervoor dat de orderadministratie netjes wordt afgehandeld en wil je met Apple producten werken? Dan zou dit weleens een geweldige kans voor je kunnen zijn.

Wat ga je doen?

Wat ga je doen?

Als Inside Sales Specialist werk je klantgericht en oplossingsgericht. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en verantwoordelijk voor het uitbrengen en nabellen van offertes. Je werkt actief samen met de accountmanagers, om zo onze klanten optimaal te bedienen. Intern word je getraind om naast de producten ook de klant te kunnen adviseren over onze diensten en oplossingen.

Wie ben jij?

Je houdt van afwisselende werkzaamheden en denkt altijd mee met de klant. We vragen van jou minimaal mbo werk- en denkniveau en relevante werkervaring. Als je ervaring hebt met het verkopen van de producten van Apple, dan is dat een pré. Verder ben je klantgericht, communicatief vaardig en kan je goed samenwerken.

Wie ben jij?
Wat krijg je van ons?

Wat krijg je van ons?

Keuzevrijheid om je eigen Apple werkplek in te richten.
Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.
Thuiswerkmogelijkheden.
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opleidingsmogelijkheden en pensioenopbouw.
Bij goed functioneren een vast contract.

Waar ga je werken?

Denk je aan Apple op het werk, dan denk je aan Pro Warehouse.

Jouw business staat niet stil en de informatietechnologie ontwikkelt zich razendsnel. Daarom werken we bij Pro Warehouse continu keihard om onze diensten steeds verder te blijven vernieuwen en verbeteren.

De vakmensen van Pro Warehouse leveren graag – en snel – oplossingen op maat om jouw organisatie te helpen groeien. Oplossingen die bovendien gelijk inzetbaar zijn op de werkvloer. Van de aanschaf en het uitrollen van hardware tot het ondersteunen van gebruikers met beheer en support.

Waar ga je werken?
Solliciteren?

Solliciteren?

Enthousiast geworden over deze vacature? Dan maken we graag kennis met je!

Stuur je cv en motivatiebrief naar: vacature@prowarehouse.nl t.a.v. Wendy van den Dongen.

Zodra wij jouw sollicitatie hebben ontvangen, nemen we uiterlijk binnen twee weken contact met je op.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.