HR-adviseur (fulltime)

Ben jij de PRO die op HR-gebied onze groei kan ondersteunen van 50 naar 150 medewerkers en daar voorbij? Ben jij graag bezig met verschillende HR-onderwerpen? En word je enthousiast van afwisselend werk en beleid maken over ontwikkeling, doorgroeimogelijkheden en passende beloningen? Durf jij de nodige stappen te ondernemen om bij te dragen aan het bedrijfssucces? Dan zou dit weleens een geweldige kans voor je kunnen zijn!

Als HR-adviseur heb je een informerende, ondersteunende en adviserende rol. Dit doe je onder meer op het gebied van performance management, werving en selectie, talentontwikkeling, verzuimmanagement, arbeidsvoorwaarden en wet- en regelgeving. Collega's weten jou te vinden met al hun vragen op het gebied van HR.

Werkzaamheden

Werkzaamheden

Je bent verantwoordelijk voor het adequaat opvolgen van het huidige HR-beleid en ondersteunend in het bijhouden van operationele HR-processen. Denk aan het opstellen van arbeidsovereenkomsten, HR-rapportages en de coördinatie van de salarisadministratie. Je laat je graag uitdagen om bij te dragen aan de ontwikkeling van HR-beleid en het implementeren hiervan, op basis van de strategische doelstellingen van de organisatie. Duurzaam inzetbaarheidsbeleid staat hoog op jouw agenda en je werkt inhoudelijk mee aan het inzetten van verschillende HR-instrumenten. Daarnaast zet je jouw expertise in voor diverse thema's binnen het vakgebied, waaronder het opzetten van een ondernemingsraad. Transformatie van de organisatie en onze medewerkers is een belangrijk focuspunt voor HR. Dit zal dan ook nadrukkelijk de aandacht vragen van jou als HR-adviseur. Je bent bovendien toegankelijk voor medewerkers met HR-vraagstukken en je werkt aan ons werkgeversimago. Als laatste draag je zorg voor recruitment, talentmanagement, verzuimtrajecten en ondersteun je de ontwikkeling van collega’s.

Vereisten

Je bent oplossingsgericht, pragmatisch en een aanpakker. Ook beschik je over empathisch vermogen en sterke communicatieve vaardigheden. Je hebt overtuigingskracht en gaat makkelijk het gesprek aan, op verschillende niveaus. Je hebt strategisch inzicht en bent in staat om proactief te anticiperen op business gedreven vraagstukken. Je vult het HR-team aan in een goede sfeer en samenwerking. Je bent een doorzetter, kijkt over de grenzen van je eigen verantwoordelijkheidsgebied heen en hebt oog voor het gezamenlijk belang. Snel schakelen is jouw tweede natuur en je houdt daarbij de hoofdlijnen in het vizier. Daarbij blijf je alert en kritisch in routinetaken. Je hebt de juiste drive om in het belang van de organisatie, HR nog beter te positioneren en haar diensten naar een strategisch niveau te brengen.

Vereisten
Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden

Als HR-adviseur: een prima, marktconform salaris, inclusief 24 + 4 vakantiedagen en een pensioenregeling. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals diverse verzekeringen, om ook privé risico’s af te dekken. Mogelijkheden om thuis of op kantoor te werken, al naar gelang je behoefte. Je wordt gedurende je dienstverband voorzien van een MacBook Pro en iPhone, die je ook privé mag gebruiken. Een uitdagende en zelfstandige functie, waar veel ruimte voor persoonlijke inbreng en doorontwikkeling bestaat. Wat jij wilt, daar gaan we samen een invulling voor bedenken, die past bij de afdelingsdoelstellingen. Een positie in het hart van de organisatie waar het belang van HR sterk onderkend wordt.

Over Pro Warehouse

Denk je aan Apple op het werk, dan denk je aan Pro Warehouse. De PRO’s van Pro Warehouse leveren graag oplossingen om organisaties te helpen groeien. Oplossingen die bovendien direct inzetbaar zijn op de werkvloer. Van de aanschaf en het uitrollen van hardware, tot het ondersteunen van gebruikers met beheer en support. Dankzij het grootste Apple-engineering team van Europa en ons eigen warehouse hebben wij veruit de meeste kennis en producten onder één dak.

Over Pro Warehouse
Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd?

Spreekt deze vacature jou aan? Dan maken we graag kennis met je! Stuur je cv en motivatiebrief naar: vacature@prowarehouse.nl t.a.v. Wendy van den Dongen. Zodra wij jouw sollicitatie hebben ontvangen nemen we uiterlijk binnen twee weken contact met je op.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.