Backoffice medewerker (fulltime)

Ben jij die enthousiaste backoffice medewerker met enige ervaring en wil je je graag blijven ontwikkelen binnen een (snel)groeiende organisatie? Houd je van veel afwisseling en geen dag die hetzelfde is? Dan zou dit weleens een geweldige kans voor je kunnen zijn!

Als Backoffice medewerker zorg je ervoor dat de dagelijkse werkzaamheden van het bedrijf goed verlopen. Het betreft een afwisselende functie in de kern van de organisatie. Hoewel je een echte teamspeler bent, werk je van nature zelfstandig en nauwkeurig. Ons ERP-programma heb je snel onder de knie en je bent niet bang om vragen te stellen. Collega's weten jou te vinden met al hun vragen op het gebied van backoffice.

Werkzaamheden

Werkzaamheden

Je bent verantwoordelijk voor het bijhouden van het orderproces van A tot Z. Dit houdt in dat je onder andere controleert wanneer welke bestelling geleverd wordt. Daarnaast verwerk je orders en creëer je shipments. Zoals al vermeldt, werk je nauwkeurig, wat terug te zien is in jouw (administratieve) werkzaamheden. Die zijn altijd op orde. Je laat je graag uitdagen en staat nauw in contact met onze salesafdeling. Je beantwoord immers ook veel vragen over producten, levertijden en retourprocedures. Het begeleiden van de aftersales is ook een onderdeel van jouw werkzaamheden. Dit houdt in dat je contact hebt met klanten over reparaties, defecten en retouren. Je vindt hierin steeds de beste oplossing voor zowel de klant als Pro Warehouse.

Vereisten

Je bent oplossingsgericht, klantgericht en een aanpakker. Ook beschik je over empathisch vermogen en sterke communicatieve vaardigheden. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en je kunt jezelf ook in het Engels goed duidelijk maken. Je werkt gestructureerd en hebt hbo werk- en denkniveau. We vinden het prettig als je geen 9 tot 5-mentaliteit hebt en geïnteresseerd bent in nieuwe ontwikkelingen op het gebied van IT en Apple. Omdat we een groeiende organisatie zijn, zoeken we iemand die in de basis loyaal en betrokken is en die jaren bij ons wil blijven.

Vereisten
Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden

Als Backoffice medewerker: Een prima, marktconform salaris, inclusief 24 + 4 vakantiedagen en een pensioenregeling. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals diverse verzekeringen, om ook privé risico’s af te dekken. Mogelijkheden om thuis of op kantoor te werken, al naar gelang je behoefte. Je wordt gedurende jouw dienstverband voorzien van een MacBook Pro en iPhone, die je ook privé mag gebruiken. Een uitdagende en zelfstandige functie, waarin veel ruimte voor persoonlijke inbreng en doorontwikkeling bestaat. Het contract is voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vast dienstverband.

Over Pro Warehouse

Pro Warehouse helpt organisaties groeien met Apple. Wij helpen bedrijven die met Apple (willen) werken, op alle fronten. Onze specialisten leveren graag en snel de beste en direct toepasbare oplossingen voor op de werkvloer. Van de aanschaf en het uitrollen van hardware, tot het ondersteunen van gebruikers met beheer en support. Dankzij het grootste Apple-engineering team van Europa en ons eigen warehouse hebben wij veruit de meeste producten én kennis in huis.

Over Pro Warehouse
Solliciteren?

Solliciteren?

Denk je na het lezen van deze vacature: dat ben ik! Dan maken we graag kennis met je. Stuur jouw cv en motivatiebrief naar vacature@prowarehouse.nl t.a.v. Wendy van den Dongen. Het opvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) behoort tot de procedure. Zodra je hebt gesolliciteerd, nemen we binnen twee weken contact met je op.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.