Accountmanager Education (fulltime)

Wil jij aan de slag als Accountmanager Education bij de absolute zakelijke Apple Expert? Ben jij een strategisch gesprekspartner met kennis van IT-oplossingen binnen het onderwijs en wil je met Apple producten werken? Dan zou dit weleens een geweldige kans voor je kunnen zijn.

Wat ga je doen?

Wat ga je doen?

Als Accountmanager Education adviseer je over het optimaliseren van IT-processen binnen het onderwijs en ben je een strategische gesprekspartner voor scholen en besturen die met onze oplossingen willen werken. Vooral je kennis van het onderwijs van vandaag is hierbij van belang. Samen met ons ambitieuze team bouw je op een professionele en prettige manier aan een uitstekende relatie met onze klanten.

Wie ben jij?

Je houdt van afwisselende werkzaamheden en je denkt altijd mee met de klant. Het opstellen van accountplannen zit in je DNA en bent continu op zoek naar nieuwe commerciële kansen om onze doelstellingen te overtreffen. Je beschikt over uitstekende commerciële en contactuele eigenschappen en je hebt hbo werk- en denkniveau. Als je ervaring hebt met het verkopen van Apple producten, dan is dat een pré. Verder heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, kan je goed zelfstandig werken en ben je in het bezit van rijbewijs B. Je zal namelijk veel gesprekken bij klanten voeren.

Wie ben jij?
Wat krijg je van ons?

Wat krijg je van ons?

Een zelfstandige rol met de kans je te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak.
Keuzevrijheid om je eigen Apple werkplek in te richten.
Een auto van de zaak.
Thuiswerkmogelijkheden.
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opleidingsmogelijkheden en pensioenopbouw.
Bij goed functioneren een vast contract.

Waar ga je werken?

Denk je aan Apple op het werk, dan denk je aan Pro Warehouse.

Jouw business staat niet stil en de informatietechnologie ontwikkelt zich razendsnel. Daarom werken we bij Pro Warehouse continu keihard om onze diensten steeds verder te blijven vernieuwen en verbeteren.

De vakmensen van Pro Warehouse leveren graag – en snel – oplossingen op maat om jouw organisatie te helpen groeien. Oplossingen die bovendien gelijk inzetbaar zijn op de werkvloer. Van de aanschaf en het uitrollen van hardware tot het ondersteunen van gebruikers met beheer en support.

Waar ga je werken?
Solliciteren?

Solliciteren?

Enthousiast geworden over deze vacature? Dan maken we graag kennis met je!

Stuur je cv en motivatiebrief naar: vacature@prowarehouse.nl t.a.v. Wendy van den Dongen.

Zodra wij jouw sollicitatie hebben ontvangen, nemen we uiterlijk binnen twee weken contact met je op.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.