Accountmanager (fulltime)

Wil jij aan de slag als Accountmanager bij de absolute zakelijke Apple Expert? Zorg jij ervoor dat het onze klanten aan niks ontbreekt en wil je met Apple producten werken? Dan zou dit weleens een geweldige kans voor je kunnen zijn.

Wat ga je doen?

Wat ga je doen?

Als Accountmanager werk je klantgericht en oplossingsgericht. De focus ligt op groei, waarbij je onze producten, diensten en oplossingen onder de aandacht brengt bij onze klanten. Je bouwt verder aan bestaande klantrelaties en volgt actief leads op, om nieuwe klanten binnen te halen. Samen met ons ambitieuze team bouw je op een professionele en prettige manier aan een uitstekende relatie met onze klanten en ben je continu op zoek naar nieuwe commerciële kansen om onze doelstellingen te overtreffen.

Wie ben jij?

Je houdt van afwisselende werkzaamheden en je denkt altijd mee met de klant. Het opstellen van accountplannen zit in je DNA en je bent een stevige gesprekspartner. Je beschikt over uitstekende commerciële en contactuele eigenschappen en je hebt hbo werk- en denkniveau. Als je ervaring hebt met het verkopen van Apple producten, dan is dat een pré. Verder heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, kan je goed zelfstandig werken en ben je in het bezit van rijbewijs B. Je zal namelijk veel gesprekken bij klanten voeren.

Wie ben jij?
Wat krijg je van ons?

Wat krijg je van ons?

Een zelfstandige rol met de kans je te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak.
Keuzevrijheid om je eigen Apple werkplek in te richten.
Een auto van de zaak.
Thuiswerkmogelijkheden.
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opleidingsmogelijkheden en pensioenopbouw.
Bij goed functioneren een vast contract.

Waar ga je werken?

Denk je aan Apple op het werk, dan denk je aan Pro Warehouse.

Jouw business staat niet stil en de informatietechnologie ontwikkelt zich razendsnel. Daarom werken we bij Pro Warehouse continu keihard om onze diensten steeds verder te blijven vernieuwen en verbeteren.

De vakmensen van Pro Warehouse leveren graag – en snel – oplossingen op maat om jouw organisatie te helpen groeien. Oplossingen die bovendien gelijk inzetbaar zijn op de werkvloer. Van de aanschaf en het uitrollen van hardware tot het ondersteunen van gebruikers met beheer en support.

Waar ga je werken?
Solliciteren?

Solliciteren?

Enthousiast geworden over deze vacature? Dan maken we graag kennis met je!

Stuur je cv en motivatiebrief naar: vacature@prowarehouse.nl t.a.v. Wendy van den Dongen.

Zodra wij jouw sollicitatie hebben ontvangen, nemen we uiterlijk binnen twee weken contact met je op.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.