Extra inruilwaarde bij aanschaf van jouw nieuwe Mac met Apple M1-chip

Ruil nu je Mac met Intel-processor in voor een Mac met M1-chip en ontvang 75 euro extra inruilwaarde, boven op de restwaarde die jouw oude device al heeft.

Zo maak je gebruik van de extra inruilwaarde

Zo maak je gebruik van de extra inruilwaarde

Om gebruik te maken van deze actie neem je contact op met onze salesafdeling. Geef hierbij de serienummers door van de devices die je wilt inruilen, in welke staat zij verkeren en welke nieuwe Mac met M1-chip je graag wilt bestellen. Wij komen dan bij je terug met de restwaarde plus de extra inruilwaarde.

Apple M1‐chip. Groot vermogen, hoge productiviteit

De Apple M1-chip is de eerste chip die speciaal voor de Mac is ontworpen. De combinatie van hoge prestaties, krachtige features en efficiënt energieverbruik maakt deze Mac niet alleen sneller, maar ook slimmer en veel krachtiger dan zijn voorgangers. Geef de productiviteit van je team een boost met de Apple M1‐chip.

Apple M1‐chip. Groot vermogen, hoge productiviteit
Heb je meer dan alleen een nieuwe Mac nodig?

Heb je meer dan alleen een nieuwe Mac nodig?

Met de Managed Workplace krijg je hardware, software, support en beheer voor een vast bedrag per maand. Hierdoor heb je een totaaloplossing zonder zorgen. In de maandprijs wordt de extra inruilwaarde van jouw oude device direct verrekend, zodat de totale kosten lager zijn.