Thuiswerken. Niet meer weg te denken.

We zijn met z’n allen veel meer vanuit huis gaan werken. Zeker in de huidige situatie, maar ook daarvoor ontdekten we al steeds meer dat werkzaamheden niet alleen op kantoor uitgevoerd hoeven worden. Het kan ook inspirerend zijn om af en toe op een andere locatie te werken. Soms kunnen we zelfs niet anders. Bijvoorbeeld tussen vergaderingen in of als je onderweg bent. Het wordt steeds makkelijker om overal het beste werk te leveren, mits je de juiste devices en software bij de hand hebt.

Employee Choice belangrijker dan ooit

Employee Choice belangrijker dan ooit

Met het toenemen van flexibele werkplekken en thuiswerken is de vraag naar zelfgekozen devices ook toegenomen. De devices waarmee iemand werkt hebben direct invloed op zijn of haar productiviteit en tevredenheid. Werknemers willen devices gebruiken die zij prettig vinden werken en waarmee ze hun werk het beste kunnen uitvoeren. Van samenwerken aan bestanden tot het voeren van videovergaderingen. Waar ze op dat moment ook zijn.

Cloud Apps: beschikbaar zodra je online bent

Op afstand met elkaar samenwerken wordt stukken makkelijker wanneer je gebruik maakt van Cloud Apps. Hiermee kun je gezamenlijk met collega’s werken aan bijvoorbeeld een Excel-sheet of Word-document. Wijzigingen worden automatisch opgeslagen en je ziet live wat een collega aanpast. Er hoeft geen hardware voor een server te worden aangeschaft en je beschikt altijd over de meest recente versie.

Cloud Apps: beschikbaar zodra je online bent
Mobile Device Management voor veilig werken

Mobile Device Management voor veilig werken

Maak je je zorgen over de veiligheid van bedrijfsinformatie, nu collega’s overal werken? Nergens voor nodig. Met Mobile Device Management is de veiligheid van informatie en gegevens goed te waarborgen. Denk aan het beheren van security-updates of het wissen van devices op afstand. Een MDM-server maakt het ook makkelijk om nieuwe devices op een veilige manier uit te rollen. Iets wat ook nu goed van pas komt, in een tijd waarin we elkaar veel minder zien.

Verschillende oplossingen, één service: Mac Managed Workplace

Voor een vast bedrag per maand ontvang je een complete Apple werkplek, inclusief software, accessoires, device management en support. Laat je medewerkers zelf hun werkplek samenstellen met de devices waar zij mee willen werken én behoud controle over bedrijfsinformatie en gegevens.

Verschillende oplossingen, één service: Mac Managed Workplace