Waarom kiezen voor Mac Managed Workplace voor Developers?

Zonder zorgen een optimale werkplek met de nieuwste Apple hard- en software, voor een vast bedrag per maand.

Flexibiliteit steeds belangrijker

Flexibiliteit steeds belangrijker

Flexibiliteit wordt steeds belangrijker voor zowel bedrijven als medewerkers. Medewerkers stellen hoge eisen aan hun werkplek, waarbij smartphones, laptops of tablets een belangrijk onderdeel zijn om hun dagelijkse werkzaamheden uit te voeren. Steeds vaker gaat hun voorkeur uit naar producten van Apple.

Mac Managed Workplace voor Developers

Speciaal voor softwareontwikkelaars hebben wij Mac Managed Workplace voor Developers samengesteld. Ontwikkelaars stellen immers andere wensen en eisen aan hun werkplek en materiaal, maar willen met hetzelfde gemak werken als andere medewerkers. Net zoals bij de 'reguliere' Mac Managed Workplace krijg je een optimale werkplek, zonder zorgen, voor een vast bedrag per maand. Inclusief hardware, software én support.

Mac Managed Workplace voor Developers
Een overstap naar Mac begint vaak bij de development afdeling

Een overstap naar Mac begint vaak bij de development afdeling

De development afdeling is een perfecte afdeling om Mac te introduceren. Deze afdeling is immers altijd bezig met ontwikkelen en testen en kunnen het beste als eerste een nieuwe omgeving uitproberen. Softwareontwikkelaars willen vaak graag met Mac werken, maar vanuit de organisatie zijn er soms nog twijfels. Veiligheid en beheersbaarheid zijn vaak gehoorde argumenten om een overstap naar Mac uit te stellen.

Toch is dit helemaal niet nodig. Door de combinatie van veilige hardware en device management via Jamf, blijft de werkomgeving veilig en beheersbaar, terwijl de gebruiker kan werken met de tools van zijn of haar voorkeur. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, dan kan de ontwikkelaar of IT-manager terugvallen op Pro Warehouse Support.

Zelf samen te stellen

De werkzaamheden van een softwareontwikkelaar zijn zeer breed. Het is dan ook lastig om één standaard configuratie hiervoor te maken. Iemand die vooral bezig is met de projecten van de ontwikkelaars te managen heeft andere eisen dan iemand die voornamelijk code aan het schrijven is. We hebben daarom het ‘standaard’ Mac Managed Workplace-pakket aangevuld met optionele software voor developers. Denk hierbij aan Coderunner, VMware, Xcode of producten van Adobe. Andere aanvullende software is natuurlijk ook mogelijk. Zo heeft iedere softwareontwikkelaar een perfect passende werkplek met precies dié producten die hij nodig heeft.

Zelf samen te stellen
Flexibel contract

Flexibel contract

Doordat er een overeenkomst kan worden aangegaan voor 12, 24 of 36 maanden, blijf je flexibel wat betreft hardware. Komt er een nieuwe medewerker? Voor een vast bedrag per maand heeft deze medewerker een perfect werkende Apple werkplek. Op deze manier kun je makkelijk op- en afschalen.

Medewerkers zijn productiever met Apple

Door medewerkers de mogelijkheid te geven om met Mac te werken, bouw je een sterkere positie op om (nieuwe) talenten aan te trekken, ze te behouden én medewerkers hebben een positiever gevoel over hun werkgever.[1]

Uit onderzoek van Jamf blijkt namelijk dat 78% van de millennials aangeeft productiever te zijn tijdens hun werk, 37% is creatiever en 35% is trotser op het bedrijf waar ze werken, wanneer ze de mogelijkheid krijgen om te kiezen voor een Apple product. Deze groep is inmiddels goed voor een flink deel van de beroepsbevolking.[2]


[1] Forrester, ‘The Total Economic Impact Of Mac In Enterprise’, 2019
[2] The Impact of Device Choice on the Employee Experience, Jamf

Medewerkers zijn productiever met Apple
Wil jij ook een Mac Managed Workplace voor Developers?

Wil jij ook een Mac Managed Workplace voor Developers?

Wil jij ook een Mac Managed Workplace introduceren binnen jouw organisatie? Of meer informatie over de Mac Managed Workplace voor Developers? Download onze whitepaper of plan een vrijblijvend adviesgesprek in met één van onze accountmanagers. We helpen je graag verder.