Gebruik de iPhone 12 mini nu zes maanden gratis bij inruil van een iPhone 8

Met iPhone 12 en iPhone 12 Pro is er nooit een beter moment geweest om jouw volledige vloot van devices te vernieuwen. Met de iPhone Fleet Upgrade* kun je je hele team verenigen op de krachtigste iPhone tot nu toe. Ruil nu je oude smartphones in en profiteer van een extra aantrekkelijke prijs.

iPhone 12 mini de eerste zes maanden gratis

iPhone 12 mini de eerste zes maanden gratis

Upgrade de smartphones in jouw organisatie in één keer naar iPhone 12, iPhone 12 Pro of iPhone 12 mini voor een vast laag bedrag per maand. Natuurlijk is het ook mogelijk om andere smartphones in te ruilen.

Ruil bijvoorbeeld je oude iPhone 8 in voor de iPhone 12 mini en profiteer van de eerste zes maanden gratis gebruik.** Na deze periode betaal je 17 euro per maand. Bekijk hier de pdf met de actie.

Mogelijkheden bespreken? Neem contact met ons op!

Een iPhone Fleet Upgrade-aanbod is altijd op maat gemaakt. Afhankelijk van welke nieuwe iPhone je kiest en welke oude smartphones je inruilt. Neem vrijblijvend contact op voor een persoonlijk aanbod.

Mogelijkheden bespreken? Neem contact met ons op!
Voorwaarden van de iPhone Fleet Upgrade

Voorwaarden van de iPhone Fleet Upgrade

*De minimale besteding is 250 stuks of EUR 100.000 ex btw op basis van nieuwwaarde van de gekozen producten. Aantal maanden gratis is afhankelijk van de in te leveren devices. Neem voor een definitieve prijsbepaling en voorwaarden contact met Pro Warehouse. Het voorstel is onder voorbehoud van kredietgoedkeuring. De berekening is op basis van 24 maanden Fair Market Value Lease. Apple Financial Services (‘AFS’) is een handelsnaam van De Lage Landen Vendorlease B.V. AFS en andere tot De Lage Landen International B.V. behorende vennootschappen (‘DLL’) zijn niet aansprakelijk voor de juistheid, volledigheid en nauwkeurigheid van deze informatie. De verstrekte gegevens mogen uitsluitend voor informatiedoeleinden worden gebruikt. Deze vertegenwoordigen geen aanbieding, mening, advies of aanbeveling. AFS behoudt zich het recht voor om de informatie te allen tijde geheel of gedeeltelijk te wijzigen. Aanbod is geldig tot 31 december 2021 en is alleen geldig in Nederland.

Voorwaarden inruil

**Aantal maanden gratis is afhankelijk van de staat van de in te leveren devices. Gebruikssschade is toegestaan, echter ingeleverde toestel moet aan de volgende eisen voldoen: Toestel moet volledig werkend zijn, opgeladen kunnen worden en lading behouden. Het display moet vrij zijn van vlekken of beschadigingen. Het touchscreen is intact en vrij van barsten en of breuken (kleine krasjes zijn toegestaan). De behuizing is vrij van barsten of deuken. Toestel is vrij van account locks, vrij van imei locks, inclusief DEP.