Gebruik de iPhone 12 mini nu zes maanden gratis bij inruil van een iPhone 8

Met iPhone 12 en iPhone 12 Pro is er nooit een beter moment geweest om jouw volledige vloot van devices te vernieuwen. Met de iPhone Fleet Upgrade kun je je hele team verenigen op de krachtigste iPhone tot nu toe. Ruil nu je oude smartphones in en profiteer van een extra aantrekkelijke prijs.

Ruil nu je oude smartphones in

Ruil nu je oude smartphones in

Upgrade de smartphones in jouw organisatie in één keer naar iPhone 12, iPhone 12 Pro of iPhone 12 mini voor een vast laag bedrag per maand. Natuurlijk is het ook mogelijk om andere smartphones in te ruilen. Je profiteert van tenminste twee maanden gratis gebruik. Deze actie loopt tot en met 30 december 2021.

De ultieme iPhone voor je bedrijf, een grote sprong voor je productiviteit

Werk eenvoudig samen met zakelijke apps in de App Store. En Face ID om jouw apparaat en bedrijfsgegevens veilig te houden. Allemaal aangedreven door A14 Bionic, de snelste chip ooit in een smartphone. Zodat jouw medewerkers meer gedaan krijgen, als nooit tevoren.

De ultieme iPhone voor je bedrijf, een grote sprong voor je productiviteit
De grootste kleine iPhone voor ondernemers

De grootste kleine iPhone voor ondernemers

iPhone 12 mini voor bedrijven. De kleinste, dunste en lichtste 5G-telefoon ter wereld. A14 Bionic, de snelste chip in een smartphone. Een nieuw dual camera-systeem voor conferencecalls met hoge beeldkwaliteit en geweldige foto’s en video’s voor zakelijk gebruik. Plus een prachtig helder, compact Super Retina XDR-display. Zodat je meer voor elkaar krijgt.