Ervaar nu de superkracht van M1. Zonder risico met ons Buy & Try programma.

Nu is het tijd om over te stappen naar Mac! Met Buy & Try krijg je tot 30 dagen de tijd om zonder risico de nieuwe M1 Apple devices te testen. Ben je binnen deze periode niet overtuigd van de voordelen? Dan kun je het product retourneren en krijg je de volledige aanschafprijs terug.

iMac. Een kleurrijk vooruitzicht.

iMac. Een kleurrijk vooruitzicht.

Zo’n computer heb je nog nooit gezien. Met een ongelooflijk dun design dankzij de Apple M1‐chip. Een prachtig 24‐inch 4,5K Retina-display met meer dan een miljard kleuren voor verbluffend gedetailleerd beeld. De beste camera en microfoons ooit in een Mac, zodat je er op je best uitziet en luid en duidelijk te horen bent. En zes speakers voor kamervullend geluid, zodat je nog meer geniet van films en muziek. Hij werkt naadloos samen met iPhone, dus je berichten en telefoontjes gaan direct naar je iMac.

iPad Pro en de M1-chip. Echte pro’s.

iPad Pro is voorzien van de krachtige Apple M1-chip voor baanbrekende prestaties, en heeft een batterij die de hele dag meegaat. Het indrukwekkende 12,9-inch Liquid Retina XDR-display is ideaal voor het bekijken en bewerken van HDR-foto’s en -video’s. En met 'Center Stage' blijf je altijd in beeld tijdens je videogesprekken. iPad Pro bevat pro-camera’s en een LiDAR-scanner voor schitterende foto’s, video’s en indrukwekkende AR.

iPad Pro en de M1-chip. Echte pro’s.
MacBook Air. Blaast je omver.

MacBook Air. Blaast je omver.

De dunste en lichtste notebook van Apple is krachtiger dan ooit dankzij de Apple M1‐chip. Blaas door je projecten heen met de razendsnelle 8‐core CPU. Beleef een hoger niveau van grafisch intensieve apps en games met een GPU met tot 8 cores. En laat machine learning-taken nog sneller gaan met de 16‐core Neural Engine. Allemaal in een geruisloos design zonder ventilator en met een batterijduur tot 18 uur, de langste ooit. MacBook Air. Nog steeds perfect draagbaar. Maar nu met veel meer power.

MacBook Pro. In alles een Pro.

De Apple M1‐chip transformeert de 13‐inch MacBook Pro. Met een 8‐core CPU die moeiteloos door complexe workflows raast voor bijvoorbeeld fotografie, programmeren en videobewerking. Een ongelofelijke 8‐core GPU die door grafisch intensieve taken blaast en supersoepel gamen mogelijk maakt. Een geavanceerde 16‐core Neural Engine voor meer machine learning-kracht in je favoriete apps. Supersnel centraal geheugen voor vloeiende prestaties. En tot 20 uur batterijduur, de langste ooit in een Mac. De meest populaire pro-notebook van Apple. Nu nóg meer power en nóg meer pro.

MacBook Pro. In alles een Pro.
Mac mini. Nieuwe kern. Meer pit.

Mac mini. Nieuwe kern. Meer pit.

De Apple M1‐chip tilt Mac mini, de meest veelzijdige Mac-desktop, naar een nog hoger plan. Deze chip bevat een tot 3 keer zo snelle CPU, een tot 6 keer zo snelle GPU, een krachtige Neural Engine waarmee machine learning tot 15 keer sneller gaat én supersnel centraal geheugen, allemaal in hetzelfde ultracompacte design. Dus wat je ook op Mac mini wilt gaan doen, alles gaat sneller en met meer vermogen dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden.

Ervaar nu de superkracht van M1. Zonder risico.

Stap 1 - Schaf jouw Apple M1 device aan.
Stap 2 - Ervaar de kracht van Apple M1 met macOS Big Sur.

Niet tevreden? Neem contact op en stuur je product binnen 30 dagen terug en ontvang de volledige aanschafprijs terug.

Actievoorwaarden
Je hebt 30 dagen om te testen na ontvangst van het product.
Actie is enkel geldig op Apple producten met een M1-chip.

Ervaar nu de superkracht van M1. Zonder risico.