Reasons Why

Apple is een uitstekende keuze voor bedrijven omdat de devices simpel en intuïtief zijn, maar ook krachtig, veilig en gemakkelijk te implementeren. Bovendien werken de devices naadloos samen voor alles wat met jouw werk te maken heeft.

Ingebouwde beveiliging waar je op kunt bouwen

Ingebouwde beveiliging waar je op kunt bouwen

Bij het ontwerp van de producten van Apple staat veiligheid altijd voorop. Dankzij Face ID en Touch ID kunnen je medewerkers erop vertrouwen dat ze als enige hun device kunnen ontgrendelen. Bovendien schermt elk Apple device de gebruikersgegevens af en kun je bij diefstal of verlies alle gegevens wissen.

Werkt gewoon met alles waar je mee werkt

Elke Mac is compatibel met zakelijke pakketten als Microsoft Office en Google Workspace, en en ook met de apps die je gebruikt voor je e‐mail, berichtenverkeer, netwerkverbindingen en bestandsdeling. Bovendien kunnen ontwikkelaars zelf apps bouwen met veelzijdige programmeertalen als Swift.

Werkt gewoon met alles waar je mee werkt
Overal onboarden

Overal onboarden

Met Apple Business Manager distribueer je devices rechtstreeks naar al je medewerkers, die er meteen mee aan de slag kunnen. Allemaal zonder dat je die devices eerst handmatig moet configureren. Of je nu tien Apple devices hebt of tienduizend, met Apple Business Manager kun je ze moeiteloos en veilig implementeren en beheren. En omdat Apple Business Manager samenwerkt met Microsoft Azure Active Directory, kunnen je medewerkers voor alle Apple voorzieningen gewoon hun huidige inloggegevens gebruiken.

Werknemers presteren beter met hun favoriete device

Wanneer je collega’s de kans geeft om te werken met de tools naar hun eigen keuze, dan worden ze gemotiveerd om het beste werk af te leveren. Het bieden van keuze heeft meer voordelen, waaronder een hogere tevredenheid van het personeel.

Werknemers presteren beter met hun favoriete device