Uitgebreide garantie voor macOS en iOS

Om de standaard zakelijke garantie uit te breiden, hebben wij verschillende soorten uitbreidingspakketten.

ProCare

Dit garantiepakket verlengt je standaard Apple-garantie met twee jaar tegen productie- en fabrieksfouten. Het device wordt gratis opgehaald en na reparatie weer afgeleverd door onze pakketdienst. ProCare is beschikbaar voor macOS en iOS. Wil je ook garantie tegen schade door eigen toedoen? Kies dan voor ProCare+.

ProCare+ voor iOS

Valt je iPhone en is het scherm gebroken? Geen nood. Met ProCare+ is ook schade van buitenaf gedekt, zoals val-, stoot- en waterschade. Je betaalt slechts €55,- excl. btw aan eigen risico, ongeacht wat het defect aan het iOS-apparaat is. Een reparatie onder ProCare+ kan één keer, gedurende de looptijd van de overeenkomst.

ProCare+ voor macOS

Ook bij macOS-apparaten wordt schade van buitenaf gedekt, voor twee keer één schadegeval per device, gedurende de looptijd van de overeenkomst. Hierbij is val-, stoot- of vochtschade gedekt. Het eigen risico bedraagt €79,- excl. btw per reparatie.

Service License & Machine License

Bij de aanschaf van een machine kun je een Service License afsluiten. Hiermee krijg je recht tot een leenmachine, indien je eigen machine ter reparatie moet komen. Zo kun je toch ongestoord door blijven werken en hoef je zelf geen machine achter de hand te houden. Met een Service License heb je bij iedere reparatie recht op een leenmachine.

Heb je bij de aanschaf geen Service License afgesloten? Dan kun je gebruik maken van onze Machine License. Voor €49,- excl. btw krijg je een leenmachine voor de duur van de reparatie.

We helpen jouw organisatie graag groeien met Apple

Neem contact met ons op als je meer wilt weten over Pro Care.