Managed Workplace. Een totaaloplossing zonder zorgen.

Met de Managed Workplace speel je in op de wensen van medewerkers, die steeds vaker met Apple devices willen werken. Managed Workplace biedt een volledige Apple werkplek, inclusief software, device management en support voor een vast bedrag per maand.

Veilig op alle fronten

Veilig op alle fronten

De Managed Workplace is de meest veilige totaaloplossing dankzij de inzet van mobile device management-oplossing Jamf en het volgen van de CIS-benchmark. Hierdoor maken we het voor bedrijven makkelijk om medewerkers met Apple te laten werken, zonder daar zelf veel omkijken naar te hebben.

Waarom kiezen voor een Managed Workplace?

Onze PRO’s beheren het hele Apple platform van A tot Z. Van de levering van hardware en software tot de uitrol en het management. Zo ben je altijd up-to-date en werk je met de nieuwste devices. Ook in een bestaande Windows-omgeving kunnen wij Apple integreren.

Flexibiliteit voor medewerkers

Flexibiliteit wordt steeds belangrijker voor zowel medewerkers als bedrijven. Medewerkers stellen hoge eisen aan hun werkplek, waarbij smartphones, laptops of tablets een belangrijk onderdeel zijn om hun dagelijkse werkzaamheden uit te voeren. Steeds vaker gaat hun voorkeur uit naar producten van Apple.

Uitstraling van het bedrijf

Door medewerkers de mogelijkheid te geven om met Apple te werken, bouw je een sterkere positie op om (nieuwe) talenten aan te trekken of te behouden én medewerkers hebben een positiever gevoel over hun werkgever.

Medewerkers zijn productiever
Uit onderzoek van Jamf blijkt zelfs dat 78% van de millennials aangeeft productiever te zijn tijdens hun werk, 37% is creatiever en 35% is trotser op het bedrijf waar ze werken, wanneer ze de mogelijkheid krijgen om te kiezen voor een Apple device.

Gewend
De nieuwe generatie werkenden is opgegroeid in het digitale tijdperk. Zij gebruiken vaak al Apple in de privésfeer. Deze devices hebben hun voorkeur en uit onderzoek is gebleken dat zij deze het liefste ook tijdens hun werk gebruiken.

Het beste totaalpakket
Vanzelfsprekend is functionaliteit van grote waarde, maar het bepaalt niet alles. Het spreekwoordelijke oog wil ook wat. Uiterlijke kenmerken worden dus steeds belangrijker. De luxe uitstraling die Apple producten hebben, is dan ook een veelgenoemde reden om te kiezen voor Apple. Met name in de hogere organisatielagen en de buitendienst is dit een belangrijk onderdeel van het keuzeproces.

Managed Workplace

Wil je meer inhoudelijke informatie over de Managed Workplace? Download de whitepaper kostenloos.