Mac Managed Workplace

Zonder zorgen een optimale werkplek met de nieuwste Apple hard- en software, voor een vast bedrag per maand.

<p class='uk-text-meta uk-text-muted'>De looptijd van deze berekening is gebaseerd op een periode van 12 maanden, de prijzen zijn indicatief. Pro Warehouse maakt graag een voorstel speciaal voor jouw organisatie. De minimale besteding is €2.500,- excl. btw op basis van de nieuwwaarde van de gekozen producten. Neem voor een definitieve prijsbepaling en voorwaarden contact met ons op. Het voorstel is onder voorbehoud van kredietgoedkeuring.</p><br/>Waarom kiezen voor een Mac Managed Workplace?

De looptijd van deze berekening is gebaseerd op een periode van 12 maanden, de prijzen zijn indicatief. Pro Warehouse maakt graag een voorstel speciaal voor jouw organisatie. De minimale besteding is €2.500,- excl. btw op basis van de nieuwwaarde van de gekozen producten. Neem voor een definitieve prijsbepaling en voorwaarden contact met ons op. Het voorstel is onder voorbehoud van kredietgoedkeuring.


Waarom kiezen voor een Mac Managed Workplace?

Flexibiliteit wordt steeds belangrijker voor zowel bedrijven als medewerkers. Medewerkers stellen hoge eisen aan hun werkplek, waarbij smartphones, laptops of tablets een belangrijk onderdeel zijn om hun dagelijkse werkzaamheden uit te voeren. Steeds vaker gaat hun voorkeur uit naar producten van Apple.

Uitstraling van het bedrijf

Door medewerkers de mogelijkheid te geven om met een Mac te werken, bouw je een sterkere positie op om (nieuwe) talenten aan te trekken of te behouden én medewerkers hebben een positiever gevoel over hun werkgever.

Medewerkers zijn productiever

Uit onderzoek van Jamf blijkt zelfs dat 78% van Millennials aangeeft productiever te zijn tijdens hun werk, 37% is creatiever en 35% is trotser op het bedrijf waar ze werken, wanneer ze de mogelijkheid krijgen om te kiezen voor een Apple product.

Flexibel contract

Doordat er een overeenkomst wordt aangegaan voor twaalf maanden, blijf je flexibel wat betreft hardware. Komt er een nieuwe medewerker? Voor een vast bedrag per maand heeft deze medewerker een perfect werkende Apple werkplek. Wordt het contract van deze medewerker uiteindelijk niet verlengt, dan heb je geen investering hoeven doen én zit je niet aan een langlopend leasecontract vast.

Werkgemak
Sommige software komt het beste tot zijn recht op een Apple apparaat. Neem bijvoorbeeld de creatieve sector. Zij werken van oudsher met Apple computers. Meer gebruiksgemak en een efficiënte manier van werken is voor hen de reden om te kiezen voor Apple. Daarbij komt dat tegenwoordig alle software wordt ondersteund op een Mac.

Gewend
De nieuwe generatie werkenden is opgegroeid in het digitale tijdperk. Daarnaast gebruiken medewerkers vaak al Apple in de privésfeer. Deze devices hebben hun voorkeur en uit onderzoek is gebleken dat zij deze voorkeursdevices het liefste ook tijdens hun werk gebruiken.

Uiteindelijk wint het device met het beste totaalplaatje
Vanzelfsprekend is functionaliteit van grote waarde, maar het bepaalt niet alles. Het spreekwoordelijke oog wil ook wat. Uiterlijke kenmerken worden dus steeds belangrijker. De luxe uitstraling die Apple producten hebben, is dan ook een veelgenoemde reden om te kiezen voor Apple. Met name in de hogere organisatielagen en de buitendienstfuncties is dit een belangrijk onderdeel van het keuzeproces.

Mac Managed Workplace

Download hier de whitepaper.