Managed Workplace. Een totaaloplossing zonder zorgen.

Met de Managed Workplace speel je in op de wensen van medewerkers, die steeds vaker met Apple-devices willen werken. Managed Workplace biedt een volledige Apple-werkplek, inclusief software, device management en support, voor een vast bedrag per maand.

Veilig op alle fronten

Veilig op alle fronten

De Managed Workplace is de meest veilige totaaloplossing, dankzij de inzet van mobile device management -oplossing Jamf en het volgen van de CIS-benchmark. Hierdoor maken we het voor bedrijven makkelijk om medewerkers met Apple te laten werken, zonder daar zelf veel omkijken naar te hebben.

Waarom kiezen voor een Managed Workplace?

Onze PRO’s beheren het gehele Apple-platform, van A tot Z. Vanaf de levering van hardware en software tot aan de uitrol, het management en alles daar tussenin. Zo ben je altijd up-to-date en werk je met de nieuwste devices. Ook in een bestaande Windows-omgeving kunnen wij Apple integreren.

Flexibiliteit voor medewerkers

Flexibiliteit is steeds belangrijker, voor zowel medewerkers als bedrijven. Medewerkers stellen hoge eisen aan hun werkplek, waarbij smartphones, laptops of tablets een belangrijk onderdeel zijn in de uitvoer van dagelijkse werkzaamheden. Steeds vaker gaat hun voorkeur uit naar producten van Apple.

Professioneel bedrijfsimago

Door medewerkers de mogelijkheid te bieden om met Apple te werken, bouw je een sterkere positie op om (nieuwe) talenten aan te trekken én te behouden. Daarbovenop hebben medewerkers een positiever gevoel over hun werkgever.

Medewerkers zijn productiever
Uit onderzoek van Jamf blijkt zelfs dat 78% van de millennials aangeeft productiever te werken, 37% merkt een verhoging in creativiteit en 35% zegt trotser te zijn op het bedrijf waarbij zij werken, wanneer ze de mogelijkheid krijgen om te kiezen voor een Apple-device.

Vertrouwde werkwijze
De nieuwe generatie werkenden is opgegroeid in het digitale tijdperk. Zij gebruiken vaak al Apple in de privésfeer. De devices van Apple genieten veelal hun voorkeur. Uit onderzoek is gebleken dat deze werknemers ook tijdens werk het liefst voor Apple-producten gaan.

Het beste totaalpakket
Vanzelfsprekend is functionaliteit van grote waarde. Desondanks is dit geen allesbepalende factor. Het spreekwoordelijke oog wil ook wat. Uiterlijke kenmerken zijn steeds belangrijker. De luxueuze uitstraling van Apple-producten is dan ook een veelgenoemde reden om te kiezen voor Apple. Met name in de hogere organisatielagen en de buitendienst is dit een belangrijk onderdeel van het keuzeproces.

Managed Workplace

Wil je meer inhoudelijke informatie over de Managed Workplace? Download kostenloos de whitepaper.