Apple at Work

Met de meest effectieve business tools haalt iedereen het meeste uit een werkdag.

Fundamenteel veilig

Apple producten zijn ontworpen om veilig te zijn. Dankzij de beste gegevensbescherming in de branche, krachtige ingebouwde technologie en regelmatige software-updates blijft alle informatie in de juiste handen.

Platformbeveiliging

Gewoon compatibel

Apple devices werken naadloos samen met je bestaande infrastructuur, en ook met de zakelijke apps en systemen waar je werknemers het liefst mee werken. Van Microsoft Office 365 tot Slack tot SAP, het loopt allemaal als een trein.

Compatibiliteit

Makkelijk te managen

Dankzij implementatie op afstand en draadloos beheer zijn Apple producten makkelijk op schaal te configureren, distribueren en beheren. In één woord: simpel.

Implementatie en beheer

Krijgt meer voor elkaar

Krachtige hardware, intuïtieve software en de beste productiviteits_apps op de markt vormen de perfecte combinatie. Geef je werknemers hun favoriete producten in handen, zodat ze hun beste werk kunnen leveren.

Productiviteit

Brengt kosten omlaag

Lage kosten voor support. Hoge restwaarde. Flexibele financiële programma's. Alles bij elkaar geeft dat lagere totale kosten. Kiezen voor Apple producten betekent een slimme investering.

Een slimme investering

En dat is nog maar het begin. Ontdek hoe alles samenvalt voor een groepje medewerkers met twee dagen en één kans om het onmogelijke mogelijk te maken.

The Underdogs

Bekijk de film ↓

Een keuze waar je werknemers achter staan

Wanneer werknemers kunnen werken met producten waarmee ze vertrouwd zijn en die ze prettig vinden, kunnen ze optimale prestaties leveren. En met Apple Employee Choice is het makkelijker dan ooit om werknemers Apple producten in handen te geven als ze die het liefst gebruiken.

Pro Warehouse helpt organisaties met Apple op de werkvloer

Als Apple Authorised Enterprise Reseller hebben wij de kennis, ervaring en expertise om Apple in jouw organisatie te integreren. Door IT-afdelingen de tools te geven om Apple-devices veiling en eenvoudig uit te rollen en te beheren, zorgen wij ervoor dat werknemers de mogelijkheid krijgen om het beste uit zichzelf te halen.