11 redenen
om je Mac aan het werk te zetten.

Reden #1

Een chip voor het serieuzere werk.

Met de Apple M1-chip verandert alles. Speciaal ontworpen technologieën. Razendsnelle rekenkracht. En een ongelooflijk laag energieverbruik. Dit is de gamechanger voor gamechangers. Voor jou en je hele team.

De Apple M1-chip (pdf)

Reden #2

Zie reden #1.

Hij is écht krachtig. Dankzij de baanbrekende M1-chip is MacBook Air tot wel 3,5 keer sneller dan voorheen.1 Werk aan verschillende projecten tegelijk, draai analyses op spreadsheets terwijl je videobelt en blaas door zelfs de zwaarste taken heen.

Reden #3

Onze laaaaaaaaaaaaaaaaaaangste batterijduur.

Tot wel 18 uur. Met zo'n verbluffend lange batterijduur heb je met MacBook Air de vrijheid om te werken waar, hoe en hoelang je maar wilt.2

Reden #4

Mac werkt met IT.

Configureer devices waar je maar wilt met implementatie op afstand. En beheer Mac op elke schaal met Mobile Device Management.

Implementatie en beheer (pdf)

Reden #5

Mac werkt
ook zonder IT.

Mac is gemakkelijk en intuïtief om mee te werken. Configureren is eenvoudig en dankzij de Migratie-assistent van Apple kun je in no time aan de slag met je Mac. De hardware is betrouwbaar en laat je niet in de steek. Perfect dus voor bedrijven met én zonder eigen IT-afdeling.

Reden #6

Uiteindelijk verdient Mac zich terug.

Minder IT-tickets, minder software nodig, een hogere restwaarde: dat zijn heel wat kostenbesparingen. In vergelijking met een pc kan één Mac je in drie jaar al 843 dollar besparen.3

TEI-onderzoek Forrester (pdf)

Reden #7

De meest innovatieve bedrijven draaien op Mac.

84 procent van de meest innovatieve bedrijven ter wereld gebruikt Mac op grote schaal.4

Reden #8

Excel. Zoom. Slack. En nog veel meer.

Alle zakelijke apps die je nodig hebt draaien vlekkeloos op Mac. Van Microsoft 365 en Google Workspace tot SAP en Dropbox.5 En dankzij de Apple M1-chip kun je nu ook iPhone- en iPad-apps voor je werk gebruiken op je Mac.

Productiviteit (pdf)

Reden #9

Beveiliging
is standaard.

Mac is ongekend goed beveiligd, dankzij ingebouwde features als veilig opstarten, automatische versleuteling, Touch ID en Gatekeeper.

Platformbeveiliging (pdf)

Reden #10

Mac❤️ iPhone.

Mac werkt net zoals de andere Apple devices die je medewerkers graag gebruiken. En alles werkt naadloos samen. Kopieer en plak van device naar device. Vergroot je bureaublad. En neem de telefoon op vanaf elk device.

Reden #11

Prettige samenwerking.

Geef je teamleden de devices die ze willen en ze leveren hun beste werk.

Employee Choice Guide (pdf)

Managed Lifecycle

Van begin tot eind, goed geregeld!

Lees meer
  1. Tests uitgevoerd door Apple in oktober 2020, waarbij gebruik is gemaakt van prototypen van MacBook Air met de Apple M1-chip en een 8-core GPU, en productie-eenheden van MacBook Air met een 1,2 GHz quad-core Intel Core i7-processor, allemaal geconfigureerd met 16GB RAM en een SSD van 2TB. Getest met een prereleaseversie van Final Cut Pro 10.5 en een videofragment van 55 seconden met 4K Apple ProRes RAW-media met een resolutie van 4096 x 2160 en 59,94 frames per seconde, getranscodeerd naar Apple ProRes 422. Tests zijn uitgevoerd met specifieke computersystemen en geven de prestaties van MacBook Air bij benadering weer.
  2. Tests uitgevoerd door Apple in oktober 2020, waarbij gebruik is gemaakt van prototypen van MacBook Air met de Apple M1-chip en een 8-core GPU, geconfigureerd met 8GB RAM en een SSD van 512GB. De test voor het afspelen van films in de Apple TV-app meet de gebruiksduur van de batterij door 1080p HD-materiaal af te spelen met een beeldschermhelderheid die is ingesteld op 8 stappen vanaf de laagste stand. Batterijduur is afhankelijk van configuratie en gebruik. Ga naar apple.com/nl/batteries voor meer informatie.
  3. Gebaseerd op cijfers van ondervraagde bedrijven. Bedrijven wordt aangeraden het Forrester-onderzoek als basis te gebruiken voor een eigen inschatting van hun potentiële besparingen.
  4. Gebaseerd op interned gegevens van Apple en de lijst met de meest innovatieve bedrijven van 2021 van de Boston Consulting Group (https://www.bcg.com/en-us/publications/2021/most-innovative-companies-overview).
  5. Apps zijn verkrijgbaar in de App Store. Verkrijgbaarheid van titels is aan verandering onderhevig.