Apple brengt nieuwe 16-inch MacBook Pro uit

Apple heeft de langverwachte 16-inch MacBook Pro uitgebracht. Het is het grootste model laptop dat Apple uitbrengt sinds 2012. Met een octacore-processor is de machine tot tachtig procent sneller dan de voorgaande MacBook Pro's. Een vernieuwd koelsysteem zorgt ervoor dat lucht makkelijker door de laptop blaast. Dit zorgt ervoor dat de MacBook Pro koeler blijft en stiller is dan zijn voorganger, ook wanneer je veeleisende programma’s gebruikt.

 

Het toetsenbord is ook vernieuwd en gebruikt een mechanisme dat Apple vroeger in keyboards gebruikte. Het mechanisme is te vergelijken met de losse Magic Keyboards die al een tijd verkocht worden. De knoppen gaan een millimeter diep als je ze indrukt.

Blijf op de hoogte van het nieuws van Pro Warehouse

Blijf op de hoogte

Volg ons op LinkedIn, Twitter en YouTube en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, onze aanbiedingen en oplossingen & diensten.
  • twitter - pro warehouse
  • ÿoutube - pro warehouse
  • linkedin - pro warehouse

Dé Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland

Pro Warehouse is al meer dan 10 jaar de zakelijke Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland.
Met 100% focus op Apple in de zakelijke markt zet Pro Warehouse haar kennis en ervaring op het gebied van inrichting, het beheer en de optimalisatie van IT bij bedrijven graag in om te adviseren en te begeleiden bij de keuzes voor de lange en de korte termijn.

Meer over Pro Warehouse
Powered By HVMP Internet Marketing