Pro Warehouse is de nieuwe leverancier van Backbase

Backbase, een Nederlandse softwareproducent dat zich profileert als leverancier van digital engagement banking software, heeft gekozen voor Apple Authorised Enterprise Reseller Pro Warehouse uit Amsterdam voor de levering van Apple-hardware en ondersteunende diensten.

 

Jamf omgeving opnieuw ingericht

Pro Warehouse heeft haar kennis ingezet om Backbase te ondersteunen met hun Mobile Device Management-oplossing van Jamf. Fokke Wijnands, Apple Sales specialist bij Pro Warehouse legt uit wat Pro Warehouse precies heeft gedaan. “In eerste instantie heeft Backbase ons benaderd voor een MDM-review van Jamf. Hiervan hebben wij een adviesrapport geschreven met verbeterpunten. Dit is doorgenomen met Backbase en onze Technical Engineers hebben de JAMF-omgeving daarna gezamenlijk opnieuw ingericht. Verder hebben we naast Jamf Pro ook Jamf Connect geïmplementeerd.  Omdat wij hier hebben laten zien dat wij enorm veel kennis hebben van het Apple-ecosysteem, zijn wij nu de vaste leverancier van Backbase voor alle Apple-hardware en -diensten.”

  

Hardware & lifecycle management

Naast de ondersteuning op Jamf levert Pro Warehouse nu ook alle nieuwe Apple-hardware. “Wij houden voor Backbase speciaal geconfigureerde MacBooks op voorraad. Zo kan Backbase nieuwe MacBooks bestellen, zonder lange levertijden op hun CTO-modellen. Hierdoor is Backbase in staat om snel te kunnen schakelen als er nieuwe hardware nodig is. Daarnaast hebben wij het volledige inruilproces ingericht, zodat ook lifecycle management op orde is en medewerkers altijd zijn voorzien van de nieuwste Apple-hardware.”

  

Uitrol zonder tussenkomst van IT

Alle hardware wordt uitgerold met het Apple Device Enrollment Program, kortweg DEP. Hierdoor kunnen de medewerkers, zonder tussenkomst van de IT-afdeling, het device zelf installeren. Via DEP worden alle instellingen draadloos geconfigureerd op het device. Een enorme ontlasting voor de IT-afdeling en een fijne gebruikservaring voor de medewerkers.

  

Over Pro Warehouse

Pro Warehouse is dé Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland met volledige focus op Apple in de zakelijke markt. Heeft jouw organisatie hulp nodig met het uitrollen van Apple-devices, services of employee choice programs? Pro Warehouse ondersteunt het gehele traject.

Blijf op de hoogte van het nieuws van Pro Warehouse

Blijf op de hoogte

Volg ons op LinkedIn, Twitter en YouTube en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, onze aanbiedingen en oplossingen & diensten.
  • twitter - pro warehouse
  • ÿoutube - pro warehouse
  • linkedin - pro warehouse

Dé Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland

Pro Warehouse is al meer dan 10 jaar de zakelijke Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland.
Met 100% focus op Apple in de zakelijke markt zet Pro Warehouse haar kennis en ervaring op het gebied van inrichting, het beheer en de optimalisatie van IT bij bedrijven graag in om te adviseren en te begeleiden bij de keuzes voor de lange en de korte termijn.

Meer over Pro Warehouse
Powered By HVMP Internet Marketing