Vijf redenen om je Apple-apparatuur te refreshen

Als organisatie kun je niet zonder je iMacs, MacBooks, iPhones en iPads, maar het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat deze zoveel mogelijk up-to-date zijn. Wij geven je vijf redenen om je Apple-apparatuur te refreshen.

 

Het is een gegeven dat Apple-apparatuur lang meegaat. Toch is het belangrijk om op tijd een update te doen. Juist met Apple-spullen is dat gemakkelijk, omdat ze ook na meerdere jaren gebruik nog een hoge restwaarde hebben. 

 

1. Nieuwe apparatuur betekent nieuwe mogelijkheden 

Wanneer je zorgt dat je over de nieuwste Macs, iPhones en iPads beschikt, weet je zeker dat je altijd gebruik kunt maken van de nieuwste techniek. Niet alleen nieuwe technologie zoals een TouchBar op de MacBook of het nieuwste Retina-scherm op de iPad Pro, maar ook de snelste en meest geavanceerde processors. Veel nieuwe technologie vind je het eerst – of alléén – op Apple-apparatuur. Denk aan Face ID op de iPhone of ondersteuning van externe GPU’s op de MacBook Pro. 

 

2. Houd je medewerkers happy 

Medewerkers van nu en morgen zijn gewend aan de beste en nieuwste apparatuur. Dat geldt vooral voor de Millennials die op dit moment massaal de arbeidsmarkt betreden. Naar schatting bestaat 50 procent van de werknemers volgend jaar uit millennials, de eerste generatie die is opgegroeid met digitale technologie. Uit onderzoek blijkt dat zij veel waarde hechten aan werken met de nieuwste technologie. 

 

3. Houd je medewerkers productiever 

Uit onderzoek blijkt dat ruim driekwart van de medewerkers productiever is, wanneer ze hun eigen apparatuur mogen kiezen. Millennials kiezen daarbij opvallend vaak voor Apple-apparaten. Dat geldt voor zowel computers als voor smartphones en tablets. Wanneer ze moeten kiezen tussen pc en Mac, dan kiest maar liefst 72 procent voor een Mac en bij tablets kiest 75 procent voor een iPad. 

 

4. Bespaar tijd met nieuwe apparatuur 

Hoe goed Apple-apparaten ook zijn, ook deze krijgen te maken met een minder goed functionerende accu. Meerdere keren per dag opladen is lastig, vooral tijdens meetings, wanneer je snel op zoek moet naar een stopcontact voor je MacBook. Oudere apparatuur werkt daarnaast langzamer en moeten vaker opnieuw worden opgestart. Allemaal tijdverlies dat je kunt voorkomen met de nieuwste apparatuur. 

 

5. Altijd up-to-date 

Je Apple-apparatuur altijd up-to-date betekent ook een besparing in de vorm van ondersteuning. De Macs, iPhones en iPads zijn altijd voorzien van het nieuwste besturingssysteem met de laatste security updates. 

 

 
Apple Financial Services – lease nieuwe apparatuur 

Met Apple Financial Services kun je je refresh een extra boost geven. Omdat de restwaarde van Apple-apparatuur hoog is, betaal je feitelijk alleen voor de periode dat je gebruik maakt van de devices. Daardoor kun je gemakkelijk refreshen en werk je dus altijd met de nieuwste technologie. Bovendien bespaar je flink op de investeringskosten. 
Vraag ons naar de mogelijkheden van Apple Financial Services.

Blijf op de hoogte van het nieuws van Pro Warehouse

Blijf op de hoogte

Volg ons op LinkedIn, Twitter en YouTube en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, onze aanbiedingen en oplossingen & diensten.
  • twitter - pro warehouse
  • ÿoutube - pro warehouse
  • linkedin - pro warehouse

Dé Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland

Pro Warehouse is al meer dan 10 jaar de zakelijke Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland.
Met 100% focus op Apple in de zakelijke markt zet Pro Warehouse haar kennis en ervaring op het gebied van inrichting, het beheer en de optimalisatie van IT bij bedrijven graag in om te adviseren en te begeleiden bij de keuzes voor de lange en de korte termijn.

Meer over Pro Warehouse
Powered By HVMP Internet Marketing