RTL kiest voor Apple Enterprise Reseller Pro Warehouse

Pro Warehouse, dé Apple Authorised Enterprise Reseller, is de nieuwe leverancier van RTL Nederland voor alle Apple gerelateerde hardware en diensten. RTL Nederland is 100% dochter van RTL Group, Europa’s grootste tv-, radio- en productiebedrijf. 

 

Snelheid, kennis en ervaring

Volgens Apple Sales Specialist Fokke Wijnands is RTL op zoek naar een leverancier met snelheid, kennis en ervaring. Kortom, een Apple-leverancier die RTL kan ontzorgen omtrent alle Apple-hardware en -services. “Voor RTL is het belangrijk dat Pro Warehouse niet alleen de hardware snel kan leveren, maar dat wij ook kunnen ondersteunen met reparaties, inruil en andere gerelateerde services. Zo houden we specifiek voor RTL samengestelde producten op voorraad, zodat we deze modellen direct kunnen leveren, iets waar RTL (nog) niet aan gewend is. Ook hebben we het RMA-proces volledig ingericht naar de wensen van RTL, zodat ze hier geen zorgen meer over hebben.”

 

Employee Choice

Binnen RTL is het aandeel van Apple flink aan het groeien. Het merendeel van de gebruikers kiest voor een Mac, wanneer zij een nieuw device mogen uitzoeken. Een cijfer dat je bij steeds meer organisaties terugziet. Uit onderzoek blijkt ook dat maar liefst 37% van de werknemers creatiever is en 35% trotser op het bedrijf waar ze werken, wanneer zij zelf hun devices mogen kiezen. Ook is zo’n 73% van alle werknemers dan een stuk productiever.

 

Precies de kant die Pro Warehouse opgaat

Rowan Pijn is als Sales & Marketing Manager verheugd met de samenwerking tussen beide partijen. “Zoals Fokke aangeeft zocht RTL niet alleen naar een leverancier die producten levert, maar die ook de kennis en ervaring heeft met alle services eromheen. Dit is precies de weg die wij 2 jaar geleden hebben ingezet. Het is mooi om te zien dat onze visie om als organisatie, met volledige focus op Apple in de zakelijke markt, alles in huis te hebben wat van toegevoegde waarde is voor onze klanten.

  

Over Pro Warehouse

Pro Warehouse is dé Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland met volledige focus op Apple in de zakelijke markt. Heeft jouw organisatie hulp nodig met het uitrollen van Apple-devices, services of employee choice programs? Pro Warehouse ondersteunt het gehele traject. 

Blijf op de hoogte van het nieuws van Pro Warehouse

Blijf op de hoogte

Volg ons op LinkedIn, Twitter en YouTube en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, onze aanbiedingen en oplossingen & diensten.
  • twitter - pro warehouse
  • ÿoutube - pro warehouse
  • linkedin - pro warehouse

Dé Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland

Pro Warehouse is al meer dan 10 jaar de zakelijke Apple Authorised Enterprise Reseller van Nederland.
Met 100% focus op Apple in de zakelijke markt zet Pro Warehouse haar kennis en ervaring op het gebied van inrichting, het beheer en de optimalisatie van IT bij bedrijven graag in om te adviseren en te begeleiden bij de keuzes voor de lange en de korte termijn.

Meer over Pro Warehouse
Powered By HVMP Internet Marketing